User Tag List

Sayfa 1146/1764 İlkİlk ... 146646104610961136114411451146114711481156119612461646 ... SonSon
33502 sonuçtan 21.756 ile 21.774 arası

Konu: - Kendi Çekimleriniz

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34yec53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu araç 1.6 gitmesede olur yol tutmasada olur diye air ride takılmış ben air ride dan vazgeçtim 220-230 çok sert oynayan biri olduğum için bana hiç kimse önermedi.en azından biraz daha yaşamam gerektiğini söylediler benim aracım 225 hp üstelik ben önünü zaten 1.5 cm daha basıcam hemde air ride sız
    Beyoğluna fazla takılma bence
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

fatihGK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama bu araç 1.6 gitmesede olur yol tutmasada olur diye air ride takılmış ben air ride dan vazgeçtim 220-230 çok sert oynayan biri olduğum için bana hiç kimse önermedi.en azından biraz daha yaşamam gerektiğini söylediler benim aracım 225 hp üstelik ben önünü zaten 1.5 cm daha basıcam hemde air ride sız
    Daha açıklayıcı olurmusun

34yec53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    225hp Jetta demek, dyno var mı?
    stock 170 hp araç ecu fast yazılım,iskender egzoz,aem filtre kit,downpipe,forge cooler,forge dumpvalve,forge wastgace.
    dynoda var.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyiymiş güç, 220-230 ile çok ani hareket yapma tabi sen yine de, en kral coilover olsa da kurtarmaz Allah korusun
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler burda konu başka yere saptanmasın.air süspansiyonu 3500 liraya alıpta 1000 liraya satanları duydum sebebi belli.bunu bana diyenler araç yükleyenler.powershop,ecu fast gibi bu işin son noktaları.
    sert oynamaktan kastım direksiyonu sert kırıyorum kısaca arabayı karting arabası gibi kullanıyorum lastiklerimde potenza s001 çok şükür bugüne kadar sıkıntıda yaşamadım.
    ayrıca bunu neden bu kadar büyüttünüz konuyu nereye çekenler var bence ayıp yani.
    mesut kardeşim espirili muhabbet ediyoduk espirili bi şekilde dedim sana 1.6 gitmesede olur diye.
    bu konuyu bu kadar saptıran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyiymiş güç, 220-230 ile çok ani hareket yapma tabi sen yine de, en kral coilover olsa da kurtarmaz Allah korusun
    ben sürekli trafikte makas atan biri deilim.üstelik yaptığım hızı 5 dakika veya en fazla 6-7 dakika yapıyorum.biri trafikte oynamadığı sürece oynamıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyoğluna fazla takılma bence
    hayırdr inşallah ??

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ayak üstü
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler burda konu başka yere saptanmasın.air süspansiyonu 3500 liraya alıpta 1000 liraya satanları duydum sebebi belli.bunu bana diyenler araç yükleyenler.powershop,ecu fast gibi bu işin son noktaları.
    sert oynamaktan kastım direksiyonu sert kırıyorum kısaca arabayı karting arabası gibi kullanıyorum lastiklerimde potenza s001 çok şükür bugüne kadar sıkıntıda yaşamadım.
    ayrıca bunu neden bu kadar büyüttünüz konuyu nereye çekenler var bence ayıp yani.
    mesut kardeşim espirili muhabbet ediyoduk espirili bi şekilde dedim sana 1.6 gitmesede olur diye.
    ben sana hiç bişey demeden sen ilk postu yazdın ben sadece aracımın resmini koydum sen diosun ki ama araç 1.6 gitmesede olur yol tutmasa da olur ? bu ne demek ben onu anlamadım sen benim arabamın yol tutup tutmadığını nerden biliyosun belki de senin 225 hp li coilover'lı jettandan daha iyi yol tutuyodur bende arabamla 60la gitmiyorum yeri geldiğinde bende gidiyorum makasa giriyorum bla bla bla neyse benim arabam 1.6 gitmez yolda tutmaz ama durduğu yerde can yakar.

Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana hiç bişey demeden sen ilk postu yazdın ben sadece aracımın resmini koydum sen diosun ki ama araç 1.6 gitmesede olur yol tutmasa da olur ? bu ne demek ben onu anlamadım sen benim arabamın yol tutup tutmadığını nerden biliyosun belki de senin 225 hp li coilover'lı jettandan daha iyi yol tutuyodur bende arabamla 60la gitmiyorum yeri geldiğinde bende gidiyorum makasa giriyorum bla bla bla neyse benim arabam 1.6 gitmez yolda tutmaz ama durduğu yerde can yakar.

hala konuyu farklı yere çekiyosun ben onu söylerken güldüm zaten dikkatini çekerim kimsenin aracının gidip gitmemesi veya yol tutup tutmaması kimseyi ilgilendirmez.ben saygı duyduğum güvendiğim insanların lafına inanarak air ride ın yol tutmadığını söylüyorum kullandığımdan deil dikkat edersen onu söylerken bile gülerek söyledim.çünkü sadece duyduklarıma göre yorum yapıyorum.yol tutuyo,tutmuyo diye ısrarla sabit fikirlilik yapmıyorum.senin araban durduğu yerde can yaksın benimki yakmasın mesut kardeşim yeterki senin canın saolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çevir Altını Yanmasın...

Jettaya Maşallah Her Zamanki Gibi Nokta ... 41 EV

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala konuyu farklı yere çekiyosun ben onu söylerken güldüm zaten dikkatini çekerim kimsenin aracının gidip gitmemesi veya yol tutup tutmaması kimseyi ilgilendirmez.ben saygı duyduğum güvendiğim insanların lafına inanarak air ride ın yol tutmadığını söylüyorum kullandığımdan deil dikkat edersen onu söylerken bile gülerek söyledim.çünkü sadece duyduklarıma göre yorum yapıyorum.yol tutuyo,tutmuyo diye ısrarla sabit fikirlilik yapmıyorum.senin araban durduğu yerde can yaksın benimki yakmasın mesut kardeşim yeterki senin canın saolsun
    sen island hüseyin tanıyormusun yoksa bir arkadaşlamı karıştırıyorum seni
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen island hüseyin tanıyormusun yoksa bir arkadaşlamı karıştırıyorum seni
    hüseyin çok samimi arkadaşım

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hüseyin çok samimi arkadaşım
    hmmm tamam doğruymuş benimde kuzenim
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmmm tamam doğruymuş benimde kuzenim
    sametdi dimi aga? hüseyinin orda tanışmıştık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ☻/
    /▌
    / \

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk defa senden duyuyorum 3500 liraya söküp 1000 liraya satanı. varsa ben hemen alabilirim. jetta yürümüyo ceset zaten benmde focus öle 120 yi geçmiyo maleseef.

220-230 la sert oynaması gibi durmasıda çok sert olur dostum bizlerden daha iyi bilirsin ama dost tavsiyesi dielim.

Tekrardan maşallah aracına.
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet can yakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdi52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk defa senden duyuyorum 3500 liraya söküp 1000 liraya satanı. varsa ben hemen alabilirim. jetta yürümüyo ceset zaten benmde focus öle 120 yi geçmiyo maleseef.

220-230 la sert oynaması gibi durmasıda çok sert olur dostum bizlerden daha iyi bilirsin ama dost tavsiyesi dielim.

Tekrardan maşallah aracına.
    eyv.Allah razı olsun.senin aracında maşallahı var.Allah kaza bela vermesin.
    yanlış anlaşılma olmasın burda kimseye laf sokmak veya hakaret etmek gibi bi lüksüm yok.konuyu farklı boyutlara çeken arkadaşlar için üzüldüm açıkcası.
    bende duyduğumu belirttim orda air ride hakkında.detaylı bi şekilde ne demek istediğimi anlatmışımdır umarım.
    üstelik 220-230 muhabbetine gelirsekde bu sonuçta sürekli yapılan bişey deil o hızlarda gidilebilcek süre maximum 2 dakikadır istanbul içinde.bu alışkanlık ne kadar kötüde olsa adı üstünde alışkanlık umarım en kısa zamanda hiç yapmam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)