parasımı çok ben bu arabanın eski sahibiyim arkadaşlar bu piçin bana 1000 milyar borcu eger adanaya yolum düşerse bu karektersizi amk koycan
Kardeş be belkide bu senin1000 milyar $ bana göndericem diyip gondermedigin 2 yildir orjinal tamponlarin parasidir veya arkada 6 Li cd changer var diyip sökülmüş olmasındandır himm veya hani sunroof sorunsuz diyipte ayakları kırık olduğundan mıdır?
ASU Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
accorda maşallah aklımdaki jant modeli ölçüleri nedir ? sürtme vs var mı kaçlık yay var araçta ?
abi bbs lemans 4.114 arka 9 ofset ve kamber kiti var araçta custom ayarlı.eibach 5 cm spor yay ile herhangibir sürtme falan olmadı ve on numarada yol tutuşu var.araç çamurluk jant arası olsada çok alçak en ufak şeyde bişe çok sütme oluyo
abi bbs lemans 4.114 arka 9 ofset ve kamber kiti var araçta custom ayarlı.eibach 5 cm spor yay ile herhangibir sürtme falan olmadı ve on numarada yol tutuşu var.araç çamurluk jant arası olsada çok alçak en ufak şeyde bişe çok sütme oluyo
Yay işini nasıl hallettin çok aradım bulamadım varsa link vs verir misin ? 9 offset çok değilmi ön arka aynı olaydı nasıl olurdu denedin mi fikir olması açısından ? cutom camber kit için özel msj atarmısın detaylarını ...
Yay işini nasıl hallettin çok aradım bulamadım varsa link vs verir misin ? 9 offset çok değilmi ön arka aynı olaydı nasıl olurdu denedin mi fikir olması açısından ? cutom camber kit için özel msj atarmısın detaylarını ...