|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Son dönemde birçoğumuzun rahatsız olduğu bir durum bu.
Belki uğraşmak istemediği için, belki üşendiği için bazı üyelerin fotoğraf boyutlarını ufaltmadan mesajlarına eklemesi sonucu forum görüntülenmesinde sorun yasıyoruz. 8mbit bağlantılarda bile bir fotoğraf yarım açılıyor, bazen o sayfada hiçbirşeyi görüntüleyemiyoruz bu düşüncesiz arkadaşlar yüzünden... Bu nedenle artık büyük boyuttaki fotoğrafları silmeye başladık, uyarılara rağmen devam edilirse üyeler hakkında da yaptırımlar uygulamayı düşünüyoruz. Aslında bu iş çok basit; http://www.tinypic.com/ adresine gidiyoruz. Karşımıza böyle bir ekran çıkıyor; ![]() Böyle devam ediyoruz; ![]() Güvenlik kısmını bu şekilde geciyoruz; (üye olunca sormuyor sanırım) ![]() Foruma kopyalayacağımız link karşımıza geliyor; ![]() Fotoğrafımız direk mesajımızda foruma uygun boyutlarda çıkıyor. ![]() * Buna benzer boyutları ayarlayabildiğiniz direk yükleme siteleri mevcut, bu şekilde anlatımlı paylaşırsanız bu mesaja ekleyebiliriz. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
İlk olarak http://imageshack.us/ adresine giriyoruz.
Açılan sayfada BROWSE butonuna tıklıyoruz.Browse butonuna tıkladıktan sonra yüklemek istediğimiz resmi bilgisayarımızdan seçiyoruz.(1.Adım) ![]() Resmimizi seçtikten sonra YÜKLEME SEÇENEKLERİ/YENİDEN BOYUTLANDIR RESİM kısmına tıkladıktan sonra açılan yatay menüden 800X600 ü seçiyoruz.(2.Adım) ![]() Yeniden boyutlandırma kısmını tamamladıktan sonra ŞİMDİ YÜKLE butonuna tıklıyoruz ve resmimizin yüklenmesini bekliyoruz.(3.Adım) ![]() Resim yükleme işlemi tamamlandıktan sonra karşımıza gelen sayfada DOĞRUDAN LİNK kısmındaki linki kopyalıyoruz.(4.Adım) ![]() Forumumuzda cevap yazdığımız kısma giriyoruz ve aşşağıdaki resimde gösterilen işlemleri sırasıyla yapıyoruz. ![]() Ve resmimiz aşşağıdaki gibi yüklenmiş oluyor.
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|