aziz beğendiysen akşam bana waffle ısmarlican beğenmediysen yine waffle ısmarlican kabul mu lan :D
Printable View
aziz beğendiysen akşam bana waffle ısmarlican beğenmediysen yine waffle ısmarlican kabul mu lan :D
Bence çok iyi oldu Emre:icon_tup:Amaç bu alemde farklı olmaksa işte farklılık:)
Değişik bir uygulama bence cok can canlı olmuş
Değişiklik arayanlar için moda olucak bir tarz işte çamurluk kaplama ;)
komple kafa kaplansa çok çok güzel olur bence :)
Böylede güzel olmuş maşallah :)
On olmuş harika:icon_tup:
Bu çamurluk kaplama olayını tutmadım ben :)
ayna mükemmel olmuş :)
Vtec acması degiştimi kaplamadan sonra?
ya moruk 260 dan sonra sürtünmeden dolayı bi sorun yaşadık çünkü sürtünme azaldı sanırım.Ama dynoda yine 447 hp verdi.Tavanı ve arka bagajıda kaplayınca sanırım 14 hp daha kaybetcez.O yüzden başka bi yeri kaplamicam.Roll gecelerine çamurlugu komple söküp gelcem.
farklı ve renki :) çok iddalı ben sadelikten yanayım ama hoş duruyor
ya arkadaslar zaten bu tuning olayı farklı olmak deılmı german style german style dıe bı tarafını yırtan ınsanlar bu basarılı uygulamayı neden begenmemısler hıc anlamadım hadı bı kotu deılım yerlere goklere sırdıramadıgınız hondalarınız ne olcak arabalar önden arkadan farından stopundan jantından rengıne kdr herseyı aynı sadece tek fark plakalarnız tuning işide deişiklikse fazla solencek bırsy kalmıyor. farklı yenılıkcı olmakta fayda var on numarada olmus kazasız belasız
ön cam sticer istiyo cam boş kalmış bence güzel :)
Arkadaşlar yorumlarn genellikle pozitif yönde olması gerçekten sevindirdi bizi...Emre ninde dediği gibi tamamiyle zevki bu iş,buraya koyulmasının amacıda zaten sizin görüşleriniz ve yapılanı göstermek,olumlu yada olumsuz :),nasıl bi jant taktığınızda tamamen zıt görüşlerde yorum alabiliyorsanız sizin zevkinize buda öyle bşy işte :)
Açıkçası herşeye rağmen insanların ilk gördüğündeki o şaşkınlık ifadesi :D kesinlikle çok çok iyi...
Hea bu arada eylemlerimiz devam edecek :D
banaaada nevresim takımı yapacakkk
bence çok iyi ve focus musty35 nickli arkadaşa harfi harfine katılıyorum