Teşekkürler Cagkan :icon_tup:
Printable View
41 kere maşallah güven abi takaşinin ellerine sağlık
Araç çok güsel. Darışı başıma diyelim :D
İyi günlerde kullanın..
maşallah güzel araç rengi süper ama yüksek fikirler sanırım kayseri mmpower garajın 06mmp69 araçdan esinlenme ama gökhanın dediği gibi çok yüksek yay ne var üstünde _??
maaşallah rengi duruşu çok güzel az daha basık olsa tadından yenmez :)
plakası çok güzel kendide öyle :)
maşallah ellerine sağlık ..
Konuyu karıştırmak istemem ama renk jantlar süper.Tabi eklediğim gibi stoplar,kanat ve yay olursa dana güzel olur diye düşünüyorum
http://img267.imageshack.us/img267/1...0145474162.jpg
Fikir kaynağı bu araç işte :icon_tup: Orj stop lambalarım hiç olmadı :D Bende isterdim ama bi dünya para istiyorlar hiç kimse kusura bakmasın kıçı iki stop'a o paraları veremem :) Yay zaten var ama 2 cm flanş kullanarak biraz yükselttik aracı.Kanat olarak spoon istiyoruz ama 3. stop lambasını çok seviyorum :)
güven abi sendemi buralardasın :))) masallah.
erkan
Burdayız bro :D Hemde takım olarak :) Çok sağol ayrıca.Bu arada arabayı satıyormuşsun yanlış mı duydum yoksa :beuj:
Maşallah rengi ile duruşu ile 10 numara...
masallah gokhan arkadasın arabasına.. sor bakalım satıomu :) jant gobeklerınden acıl kurtulun :) spoon jantın dogasına aykırı bea :)
ben cok beyendım. daha fazla basmayada gerek yok bu halı bıle cok guzel, her kasiste sitrese giremeye gerek yok :)
bu arada yukarıdakı fotograftakı jant spoon degılde rota olması lazım, hatları daha kesın. bızım ulkemızde olmadıgı ıcın oyle bı gorunum olacagını sanmam.
spoon da artık ek nın orjınal jantı gıbı oldu heryerde herkeste var. jant degıstırmeyı dusunursen daha yaratıcı bı jant secılebılır
tekrardan masallah sade ve guzel :)
msallah tertemiz kazasız belasızzz
Öncelikle teşekkürler.Evet o fotoğraflardaki jant spoon değil onlar Regamaster EVO genellikle EK Type-R larda kullanılıyor ***** onlar 5 bijon.Jant değiştirmeyi düşünürsem eğer araç bütün olarak değişecek German Style gibi mesela.Araç zaten 1.4 onun için görsel olarak elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum:icon_tup:
sarı araç beyaz jant cok yakısmıs...masallah..
maşallah :)
Maşallah çok güzel görünüyor :)
Valla piyasada zaten hiç yok neredeyse,en azından çıkmacılarda.Elinde olan bi kaç kişiyle görüşdüm 240 dan ucuzu denk gelmedi neden 98'in stop lambası 50-60 TL'de iş 99'a gelince o fiyatlar bende bu işe uyuz olduğum için hiç bulaşmıyorum belki satın almaya çalıştığım stoplardan biride benim stobumdur :D Yada Tech'te birinde :D Dur bi Flash TV Yalçın abiyi ariyimm,stobumu o bulur belki :D
Yanlız yere basmak şart arabayı yere basmak gösteriyor ;) :)
maşallah:)
Evet 5 cm yay var fakat ön taraf flans kullanılarak yükseltildi normalde 2 cm daha aşağı basıyor.Ayrıca yayın markasına göre çok değişiyor yere basma mesafesi.Mesela bende Mactrax marka yay var diğer yaylardan fazla olarak önleri 1 yada 1.5 cm fazla basıyor :icon_tup: Birde EF kasaya takarsan farklı olur Vtec'e takarsan farklı olur ağırlık farkı var ***** :icon_tup: