massalah güzel fotolar...
massalah güzel fotolar...
amatör dediğine bakmayın çok güzel çeker her izmir yarışı olduğunda gider çekime106 bitsin hacı bi ara çekeriz onuda
Çok güzel fotoğraflar, eline sağlık. Amatörüm demişsin ben de amatör olarak çekim yapıyorum birkaç gözüme çarpan hata var kızmazsan söyleyeyim
Öncelikle kadrajı daha iyi ayarlamaya çalış çektiğin obje ya da vurgulamak istediğin ifade kadrajın tam ortasında olursa daha güzel olur. Çektiğinde tam ortada olmasa bile bilgisayarda kırpabilirsin fazlalıkları.
Bazı fotoğraflarda blur sorunu var, bazıları da fazla aydınlık çıkmış. Çekimlerden sonra photoshop veya daha basit fotoğraf düzenleme programlarında bir iki küçük dokunuş ile kusursuza daha yakın fotolar çekebilirsin.
Alt - üstü siyah yapmak yerine fotoğrafın 4 köşesinden içeri doğru hafif karartma fotoğrafı daha güzel gösterecektir.
Bunlar benim fikrim, başka çekimlerini de bekliyoruz, ellerine sağlık şimdiden![]()
Custom Electronic Projects
güzel yazmıssın 1 tanesine katılmıyorum düzeltmek istiyorum , vurgulanan obje kadranın tam ortasında olmaz hiçbirzaman (vesikalık çekmiyorsanız) , herzaman kompozisyon olusturmak zorundasınız.Kafası karısmasın arkadasın acıklıyayım mesela Ara Gülerin bu fotosundan.. uyuyan adam vurgulanıyor burda , ortada değil kadrajın sagında ama at ile kadrajın diğer tarafı tamamlanıyor.
aynı arkadasın yaptıgı gibi
Araba vurgulanıyor ama kadrajda ucakla tamamlanıyor.1-2 arada foto hariç kadrajların genel olarak çok güzel , ama arkadaşa katılıyorum çerçevelerin çok kalın ben olsam çerçeve hiç kullanmam.Birde imzan çok büyük.Başarılar
Netlik ve tonlama gayet başarılı.Kontrast dengesi sağlanmış.Pozlama değerleri ustaca.Kadraj seçiminiz de harika.Başarılı çalışmalarınızın devamı dileklerimle...
Bunun yaşla ne alakası var beyefendi konu hakkında fikir sahibi olmasam düşüncemi belli etmezdim.Gerçekten çok beğendim![]()
bence amatörlükten bi tık ileri adım atmışsınız bi kaç hatayı arkadaşlarda sölemiş zaten başarılarının devamını dilerim..
GuzeL cekımler de o düldül var markasını bılmedığim için düldül dedim o türkiye de mi ?
Some Body Stop Me !
inanmışsın nerden nereye gelmişsin maşallah güzel kareler![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Gayet başarılı,tebrik ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)