Arkadaşlar aracımın eksiklerini hallettim ve artık janta geldiğini düşünüyorum sizce 206 cc jantı ve z3 tipi spor ayna nasıl olur şöyle bi shop yaptım yorumları bekliyorum
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar aracımın eksiklerini hallettim ve artık janta geldiğini düşünüyorum sizce 206 cc jantı ve z3 tipi spor ayna nasıl olur şöyle bi shop yaptım yorumları bekliyorum
Uploaded with ImageShack.us
AP Type-R
fena durmamıs ama bijon olcusu uymaz kı
Evet yeni farkettim bijon aralıklarını araştırdığımda 4*98 uno 4*108 cc jantları ne yapabiliriz bu jantlar için spacer türü birşey olabilirmi ?
AP Type-R
beyaz eta beta jant! bence hem hesaplı hemde daha güzel olur. aynalara hiç dokunma bence uno aynaları çok güzel, onların dışını gazete kağdı desenli folyo ile kapla veya farklı bi şekil yap yine hem hesaplı hem farklı olsun![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Unoların aynaları güzel durabilir ama süren ,kullanıcıya göre güzel değil.Niye ? Aynalarda aşırı derecede kör nokta bir kaç kere kazadan döndümEta beta jant bu mu?
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0066_large.jpg
AP Type-R
Ohannez, cc jantı unoya acaip yakışmış valla.
Uydurabilirseniz takın derim.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
206 jant kapaklı gördüm bitane fena yakısmıstı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
vtı jantı takın tam olsun![]()
Bence, Beyaz 15'' Bir Jant Cuk tamamlar Aracını, Aynaları Hiç deneme Bence.
araya flanş yap dırek cc lerı belkı beyaza boyatıp takarsın yada orjınal rengıde guzel
C R M performance
çok hoş olmuş ,jantlar CUK oturmuş ama bıjon aralıkları uymaz,tek kusuru öne kare app![]()
CVK RS - izmir
bijon ölçüsü sıkıntı olmasa gayet şık olur bencede...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)