Bi bağırttırdım ama kimse yoktu. Tekrardan maşallah. :)
Printable View
masallah kazasız belasız =)
bence tek yapılması gerek yay =) başka hıc bırseye gerek yok =) benzını at bın =)
kactane kaldı soyle 106 =)
Maşallah boncuk gibi.Kazasız belasız binmen dileği ile..
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim...:)
allah kaza bela vermesin . masallah
Maşallah cok güzel araç..
Aklıma videolar bölümündeki yaşlı bir bayandan volkswagen satın almak videosu geldi :)
Hayırlı uğurlu olsun abim.. görüyosun durmuyosun ;) Anladın sen onu :D
harbi amcadan :D Maşallah çok orjinal duruyor kazasız belasız
arkadaşlar herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim allah razı olsun sizlere daha iyileri nasip olur inşallah şimdilik kışı çıkarana kadar aracta hiç bir değişiklik yapmicam parcalarımı toplayıp bahara doğru bir makyajlama yapacağım.. dün 2 farklı kişi cevirdi illa arabayı sat diye :D
Abi maşallah kazasız belasız inş :)
Hayırlı olsun
sagolun eksik olmayın :)
Masallah :)
Hayırlı Olsun Ben Almayı Düşünüyordum Ama Yetişemedim :P Kazasız Belasız Sürüşler İnş.
yavuz ne tarafda oturuyorsun kardesım ne zaman gorucez canlı acaba :D kagıthane taraflarında oturdugunu duydum bende maslaktayım bısey lazım olursa yardımcı olurum...
maşşallah kazasız belasız
:) evet kağıthane tarafında oturuyorum ama aracı pek çıkarma taraftarı değilim şuan otoparkta yatıyor havada yagıslı ufak bir kaç işi var onları halledicem serhat lazım gelen bişey olursa seni rahatsız edicem :) araba baharda gün yüzüne çıkacak inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah daha iyilerini sizlere nasip etsin :)
kazasız belasız inşallah,çok güzel duruyor güle güle kullanın....