Hepsıne koca bır masallah. Fn2'ye Ayrı Masallah ( Agır sempatım var fn2'ye yanlıs anlasılma olmasın) :)
ama Bırı su plakayı bana satsın yaaaaa
http://img152.imageshack.us/img152/942/dsc00790k.jpg
Printable View
Hepsıne koca bır masallah. Fn2'ye Ayrı Masallah ( Agır sempatım var fn2'ye yanlıs anlasılma olmasın) :)
ama Bırı su plakayı bana satsın yaaaaa
http://img152.imageshack.us/img152/942/dsc00790k.jpg
yok ben almadım da, konu ilk açıldığında plakayla alakalı atışmalar oldu silindi tekrar açıldı konu, o yüzden şimdi yine atışmalar olur diye uyardım :D
Cem milleti toplamışsın hiç elini sürmemişsin cila atarken :) Fotoğraflarda öyle gözüküyor :D
Maşallah araçlara çok güzeller..
typeR lara maşallah .. GP de çok hoşuma gidiyor ..
araç sahibinin kendisinin yazmasının daha dogru olacağını belirtmiştim daha önce ama yine sivrilmişin aradan cevaplamışın, konumuz neee insanlar neleri tartışıyor ben açıklık getireyim eniyisi JAP 01 plakalı ep3 ümüz eski HDF dir evet Samsun'dan gelen araç, Tamer Yiğitten almıştır toplamıştır aracı hala daha eksikleri giderilmeye çalışıyor, sahibininde bişeyleri saklamak örtbas etmek gibi bir durumu yoktur, sadece aracın o şekilde işte bu araç eski ...plakalı araç değilmi denmesi canını sıkmaktadır.
dipnot olarak algılanmasını rica ederim tartışma yaratmak için yazmadım bu cümleleri, gerekli hassasiyet gösterilir heralde artık.
Ben sadece sorulduğu için cevapladım, tartışma olduğunu da ranthordan öğrendim (mesajlar neden silindi diye sorduğumda öğrendim) daha öncesini bilmiyorum
Üslübunuza dikkat ederseniz sevinirim, yaşınıza hürmeten üslup dersi vermek bize yakışmaz ama belirtmemde fayda var.
p.s: Aracın sahibi düşüncelerinde haklıdır, dilin kemiği yok malesef.
konuya işim nedeniyle fazla vakıf olamadım ama arabam hakkında herkes saolsun bişeyler yazmış.bu konuya izninizle son noıktayı koymak istiyorum.arkadaşlarımızla bi akşam toplandık muhabbet için iki resim çektik saolsun kankamda koymuş sizlerle paylaşmak için.ama arabam hakkında böyle yorumnlar yapılması biraz canımı sıkıyor.evet aracım eski H D F bilmeyenlere önemle duyurulur sıkıntısı olan kimse yoktur herhalde diye düşünüyorum.ben yetkili honda bayisinde görev yapmaktayım arabanın tüm geçmiş bilgilerini ilk sahibi de tanıdığım olduğu için yeterli seviyede bilgim oldu.arabamdanda çok memnunum kendi zevkimce bişeyler dahada yapmaya çalışıyorum.eski hdf lafı zoruma gitmiyor çünkü hdf eskidende başarılı bi arabaydı.ama insanlara bu araba pert olmuştu demek isteyenler bu amaçla eski hdf diyolarsa bişey diyemem.arabanın kazalı resimleri forumda mevcut eski hdf lafını kullananlar resimlere baksınlar.benim arabamla derdim yok kimseninde olmasın bi zahmet.
o bu diilde orası nası bi yer gecenin 11 inde terlikle geziosunuz souk olmuyo mu sizin oralar :D
maşallah araçlara..siyahın asilliğii en iyi şekilde yansıtıyorlar:)
maşallah konsol fenaa
Fn2 yi çok güzel yapmışsın maşallah frenler filan ince ayrıntılar çok hoş duruyor.fn2 yi özledim valla bende .kazasız belasız:)
oha type r a bir kez daha aşık oldum teşekkür edereim :D
Maşşallh Gördüğüm en güzell FN2 özellikle kokpit'e bayıldım .. Ep3'e gelince o00 çok ayrı bişi .)