Maşallah.Fotoyu çeken arkadaşın emeklerine sağlık.Güzel kombinler sunmuş bizlere.Ayrıca 2.fotoda Golf o kadar kendinden emin bir duruşla poz vermiş ki;en çok ta o fotoyu sevdim.Mekan ise bu kombinlerin oluşmasında ayrıca etkili olmuş..:)
Printable View
Maşallah.Fotoyu çeken arkadaşın emeklerine sağlık.Güzel kombinler sunmuş bizlere.Ayrıca 2.fotoda Golf o kadar kendinden emin bir duruşla poz vermiş ki;en çok ta o fotoyu sevdim.Mekan ise bu kombinlerin oluşmasında ayrıca etkili olmuş..:)
maşallah güzel araçlar...
başlıkta cupra-"R" görünce heyecanlanmıştım :)
timu sen piştin artık :D
golfün jantları güzelmiş bodykiti de çıkarırsa süper olur :)
Maşallah çok güzel kareler. Golf'n rengide çok tatlı görüyünor.
Golf'un jantlar kucuk kalmış. Birde bodykiti çıkarsa çok daha basarılı olucak bencede.
hem mekan seçimi hem fotolar hem araçlar gerçekten çok başarılı olmuş,,özellikle ilk foto,, gerçekten tebrik ederim kardeşim ellerine sağlık ;) ,,,severek izliyoruz :icon_tup:
Herkese teşekkürler , -R - ıda benden olsun dedim :D
can eyv pişmeye piştikde bir makina alamadık daha :)
Sağol , makinayı almadan ekip manlara girişmeyim dedim ama çok lazım oluyor bu gidişle flashları toplicaz ilk önce :D
Görkem senide bekliyorum adanaya hgt le :)
Eline sağlık timu.
maşallah maşallah :):) timu ellerine saglık bizi kırmayıp gelip yardımcı oldugun için çok saol :):)
Maşallah kardeşim süper çekmişin yine :)
Araç sahiplerine de maşallah.
Maşallah..
araclarda cekimlerde şahane elinize sağlık maaşallah kazasız belasız :)
çekimler ve araçlar çok güzel ellerine sağlık :)
Teşekkürler,Umit sanada hayırlı olsun tekrardan :) :)
harika fotolar harika araçlar:)elinize sağlık:)
ya timu bildigin 7.2 mp basit bi dijital makinayla bu fotoları cıkarıyosun ya helal olsun sana kardeş ya :)
Maşallah çok güzel araçlar ancak Golf bir başka duruyor konu ile alakası yok ancak bu ikisi arasında drag de roll da vs. hangisi alır ?