|
|
#1 | |||
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TYPER
|
Elinize emeğinize sağlık arkaşlar.Sırda böbrek dalak kaldı onlarıda en kısa zamanda yaparsınız inş.
__________________________________ FARK AYRINTIDA SAKLIDIR |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yaparız yaparız serkancım , ne zaman çağırırsan izmirdeyiz sıkıntı yok
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
guselde vtec2 ıcın deger mı?devir çevirmemek için can atan aile arabası benım gözümde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
İyide olay zaten zoru başarmakta. Ve bence gayette keyifli bir araç çıkıyor ortaya. Bursalı arkadaşımızın arabasında gördüğümüz gibi. Elinize sağlık arkadaşlar...
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
![]() senın o aile arabası dediğin arabalar başka markaların ve honda markasındakı spor araç denen araçların çok canını yaktı bunu herkes gördü, şu anda yıne bursada yaptıgımız bır vtec2 var , izleyin görün 150+ o kadar söylüyorum __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... Son Düzenleyen DENON; 18-01-2011 09:19. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben 2 gündür devir saatinden gözümü alamıyorum
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
güzel oldu güzel, iyi eğlendik vakit geçirdik, bizi en iyi şekilde ağırlayan serkan kardeşime ve mesut abime teşekkürler, bursada 1 er evleri var artık.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
![]() serkanında acilen bir headers a ve debriyaja htiyacı var, araba eski haline göre daha güzel oldu ama asıl farkı headerstan sonra hissedecek. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
hahaha masallah harikasınız ama ilk fotografa koptum hanginizsiniz bilmiyorum ama cok rahat gözüküyor burdan
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
serkan headers ın bende
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
vayyy bursanın vtec2 profösörleri iş başında
türkiye sizinle gurur duyuyor
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Sağolasın Emre ne yaptık ya sizin yaptıklarınızın yanında bizimki nedir.İnş gelicez en yakın zamanda
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
![]() dünyaaa........... minaree ............ hesabı bendeki
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
evet abi bi bak kendine yav bazı insanlar evinde bu kadar rahat olamıyor
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Tamamdır Yusufum debriyajıda bulursak ballı kaymak olur
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ben zaten resımlerın hepsını koymadım , sürekli hardcore resımledı benı o resımlerdekı kel varya
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
senin ilacın bende
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
oda hazır sen rahat ol serkanım
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|