User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
108 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: izmir vtec2 ciğer operasyonu

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ne ben anlamadım neyı degstrdınız=????
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

daredevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bende de stage2 var benimde gitmiyor

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ilk D17A2 ecu yü ben taktım benim fikrimdi

egzantrikte takmıştım.. crower stage1

crower stage 1

len yusuf takmadığın parça hakkında öyle kolay sallıyosun ki? öyle bir işe yaramıştı ki.. gelseydiniz buraya boy boy geçecektim sizi.. egzantrik takıldığında rölantideki egzoz sesi bile değişmişti..
    stage2 lısı ıle kafa kafaya yürüdüm soner abı sen çekirdek kalırdın , stage2 debrıyajda vardı hafıf volanda vardı denedıgım araba ıle , şahit istersen emre en yakın şahit, eger emme takmadan egzantrık takarsan bızım o salyangozla beslenen motora 7200 de araba sümüklü burun gibi nefes alamamaya başlıyo, bunu en yakın danışacağın insanı sen iyi biliyosun, araba 7500 çeviriyor bizimki gibi 7200 de değil, biz işkembeden sallamadık hiç bir zaman sallamayızda ispatlı şahitli konuşuyorum + olarak bende o zaman 4-2-1 bıle yoktu dc 4-1 vardı ayrıca debriyajımın halinide sana sor anlatsınlar , o emmeyı takmadan ıstersen stage5 tak motor hava cekemıyosa yanma odasına egzantrık neyı verecek ?

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf sen daha stok binerken ben yüklemiştim.. sen emre'ye sor.. çektiğim videolarda bile emrenin arabasından 1 sn daha hızlıydı benim araba.. sen kimi nereye geçiyosun? gerçi satıldı gitti artık.. ne desek boş.. sen ankaranın rakımlı havasında bi atmo araba kullan.. emme emme tutturmuşsunuz gidiyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf sen daha stok binerken ben yüklemiştim.. sen emre'ye sor.. çektiğim videolarda bile emrenin arabasından 1 sn daha hızlıydı benim araba.. sen kimi nereye geçiyosun? gerçi satıldı gitti artık.. ne desek boş.. sen ankaranın rakımlı havasında bi atmo araba kullan.. emme emme tutturmuşsunuz gidiyo..
    valla soner abı tekere 7 hp alınca işe yaradıgı anlaşılıyo ama şimdi sen dyno yanlıştır dersın , oem emme nın iç yapısını inceledinmi hiç incelesen hava ne gaz kelebeğinden giridiğinden sonra nasıl bir yol izliyoda motora gidiyo sen bile yuh dersin , eyvallah yaptıklarınla öncü oldun ona kimse bişey diyemez laakin gerçekler de bunlar

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse polemiği uzatmayayım... araba yok ortada ki gel deneyelim desem ben artık az tüketip çok gideceğim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse polemiği uzatmayayım... araba yok ortada ki gel deneyelim desem ben artık az tüketip çok gideceğim..
    bencede polemiğe girmeye gerek yok zaten, emme denen şey bır aracta çok çok önemli olmasa ne vtı cılar edelbrok nede tayyarcılar başka marka emme takar değilmi , emme işe yaramaz demek bıraz talıhsız bır acıklama bana kalırsa

saygılar soner abi

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stage2 lısı ıle kafa kafaya yürüdüm soner abı sen çekirdek kalırdın , stage2 debrıyajda vardı hafıf volanda vardı denedıgım araba ıle , şahit istersen emre en yakın şahit, eger emme takmadan egzantrık takarsan bızım o salyangozla beslenen motora 7200 de araba sümüklü burun gibi nefes alamamaya başlıyo, bunu en yakın danışacağın insanı sen iyi biliyosun, araba 7500 çeviriyor bizimki gibi 7200 de değil, biz işkembeden sallamadık hiç bir zaman sallamayızda ispatlı şahitli konuşuyorum + olarak bende o zaman 4-2-1 bıle yoktu dc 4-1 vardı ayrıca debriyajımın halinide sana sor anlatsınlar , o emmeyı takmadan ıstersen stage5 tak motor hava cekemıyosa yanma odasına egzantrık neyı verecek ?
    YUSUF arabanın ayarının bozuk olduğunu biliyorsun o kadarda değil arkadaşım yapma crower sitesine girip baktığında hangi egzantirikte ne işlem yapılacağın gayet güzel yazmış crower amcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıldo o zaman emme takma egzantrık senı ıdare edıyosa nıye takıyosun, konuşturmayın beni şimdi allah allaaah

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmamış geri sökün
    maşallah
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmamış geri sökün
    maşallah
    aha da d serisi profösörü burda en net açıklamayı alalım erkut ???

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava girmeyen yere egzantirik pek de bişey yapamaz bu doğal bi kural D si B si yok ama hiçbişey yapamaz da değil tabiki bu arada stage 1 egz stock motora stage 2 den daha fazla verim verebilir yine sokulan havaya geliyo sonuç bazi egzantirikler faydadan çok zarar veriri sıkıştırma olmadan yoksa herkes stage 4 takardı mantıken gaz kelebeği büyüyecek emme büyüyecek port genişleyecek subap büyüyecek derece artacak içeri verimli hava girecek di mi
    sonra onu adam gibi sıkıştırıp yakar dışarı erkenden atarsan verimi fazlasıyla alırsın bi de gazı çıkartması var araçlara gelelim vtec 2 hepsi de denemediğiniz bişeyin tartışmasını yapmayın bence hepsi de güzel maşşallah ben oyumu emmeli araçtan yana kullanırdım açıkcası tork iyidir ama şu geçer demek yanlış olur
    ECUTECH İstanbul

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman ki gibi güzel özetledin Erkut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava girmeyen yere egzantirik pek de bişey yapamaz bu doğal bi kural D si B si yok ama hiçbişey yapamaz da değil tabiki bu arada stage 1 egz stock motora stage 2 den daha fazla verim verebilir yine sokulan havaya geliyo sonuç bazi egzantirikler faydadan çok zarar veriri sıkıştırma olmadan yoksa herkes stage 4 takardı mantıken gaz kelebeği büyüyecek emme büyüyecek port genişleyecek subap büyüyecek derece artacak içeri verimli hava girecek di mi
    sonra onu adam gibi sıkıştırıp yakar dışarı erkenden atarsan verimi fazlasıyla alırsın bi de gazı çıkartması var araçlara gelelim vtec 2 hepsi de denemediğiniz bişeyin tartışmasını yapmayın bence hepsi de güzel maşşallah ben oyumu emmeli araçtan yana kullanırdım açıkcası tork iyidir ama şu geçer demek yanlış olur
    işte benım söylediğimden farkı nedir onu arıyorum muhalif olan arkadaşlara göstermek amacıyla ama bulamıyorum ne hikmetse

teşekkürler erkut

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciğer tava operasyonu sonuçlandi yemekler fena
    Abi elinize sağlik bursada inallara rakip cıkar valla sizden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciğer tava operasyonu sonuçlandi yemekler fena
    Abi elinize sağlik bursada inallara rakip cıkar valla sizden
    valla kardeşim ben onu bunu bılmem aracın sahıbı arkadaş babamın oglu değil , adam davet ettı gıttık elımızden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık herhangi birşey talep etmeden , arac sahıbı arkadaşta bu sitenın üyesi ben artık bişey demiyorum memnunsa da kendi paylaşsın değilse de yazsın buraya desınkı geldıler taktılar ama bı b.ka yaramadı , artık hiiiiç kimseye bişey ispatlamak anlatmak istemiyorum , sonra moda oluyor yaptıklarımız eleştiriliyoruz

buda demek oluyor ki n/a motor modıfıyesinde emme kullanmayın dıyenler var

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldo o zaman emme takma egzantrık senı ıdare edıyosa nıye takıyosun, konuşturmayın beni şimdi allah allaaah
    hiç bir şey yazmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıldo lafı gerısınden anlamanın alemı yok sen benım ne dedıgımı cok ıyı anlıyosun böyle basit bır işlem sankı 2jz yapılmışta bozulmuş gibi lanse edilmesin kardeşim, altı ucu emme değişti, benım söylemek ıstedıklerımı erkut süper yazmış , sen motora hava çekemessen egzantrık yanma odasına nasıl hava versın mantık bu değil mi , baştan havayı bol çekebılme ekipmanın olacakki motora fazla hava verip yakıtlada besleyıp yakacaksın bunu bılmeyen bu sıtede ınsan mı var yapmayın allah aşkına

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın yönetim konunun silinmesini talep edıyorum , kımsenınde kalbını kırmayalım ıkı resım koyduk söylenmeyen kalmadı
    kımse emme falan takmasın kardeşim bi işe yaramıyo

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)