hakkat tezeklı tarla gıbı emme portları :D
Printable View
hakkat tezeklı tarla gıbı emme portları :D
d16y8 127hp degilmi? egzantrik haric o rakami yakalamasi neden ilginc geliyor insanlara acaba:)
siz hızlısınız gençler tamam.. ben kim arabadan anlamak kim?
vaaayyyyy gençlere bak sen badi senin araba tr tek sen bi ayar yaptır ama malifol işi ustaların varya bi ata sözü neka ekmek o ka köfte yani beygir için hava lazım oda malesef emmeden geçiyo
heee şirek senin için uykusuz kaldık sen bize hiç teşekkür etmedin agzından emreyle yusufu düşürmüyon onlara teşekkür üstüne teşekkür adam der ordada bi kel var anada sag ol neyse alındım sanki biz hiç yokmuşuz gibi bidaha izmire gelmem şirek sorarsan kimden ötüüürüü senden ötürü sessizzzzzzzzzzzzzzz.
kanka 200 20 gitti banada yapıver bi emmecik
:D onu bunu bilmem despe ve denon dendinmi durcan 2 kere dusuncen tehlıkelı adamlarsınız:) emegınıze saglık
Bak şu anda kırıldım üzüldüm ne kadar hassas bir bünyeye sahip olduğumu biliyorsun degılmı :) diger msjları okusaydın bursalı şirek diye sanada teşekkür ettim,facebookta boy boy fotolarını koydum daha ne yapayım ha söyle ne yapayım arka cama o güzel fotorafını koyup bursalı şirekmi yazayım :) sen izmire gelmezsen merak etme ben gelcem bursaya benden kurtuluş yok :) :)
Valla Yusufum hiç dert etme emme çok güzel işe yarıyor.Hatta burda bir söylentidir gidiyor tayyar emmesi koymuş dikkat edin diye :) :)
serkan benım dert ettıgım falan yok , ağzı olan bu parcayı takmamış olan boş boş konuşuyor, arkadaşlara tavsıyede bulunuyoruz vtec2 ıle keyıf mı almak ıstıyosunuz ılacı emme ve devir , egsoz sıstemıde zayıf oldugundan 51mm düz + kat iptal+ son susturucu ilac olacaktır , isteyen tavsıyelerı dıkkate alır istemeyen almaz , burası paylaşım sitesi burdan cok şey ögrendık ve bızde bunun karşılıgı olarak tecrubelerımızı paylaşmak ıstıyoruz durum bundan ıbaret
Sen doğrusunu yapıyon Yusufum elinden geleni bilgilerini paylaşıyorsun anlayan anlar anlamayana sözüm yok boşşşvverrr salla gitsin,biz yapcaklarımıza bakalım :)
şirek sen gel bursaya sana uludagda mangal gece olunca bursaya karşı dag yolunda salep aynı menü mesut abimede kimden ötürü benden ötürü sonra sana saplarım otobanda ama sen bincen oldumu