Herkese arkadaşlarım adınada çok ama çok teşekkur
seat aşkı başka...
Hepsine maşallah
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
masallah yasin durusu ve gidisini begeniyorum yg cupra'ninorjinal jantlar daha guzeldi ama sanki
![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
yasinim hepinizin araçlarına maşallah kardeşimbi kaç seatta biz varız bi ara toparlanır daha kalabalık bi cekim yaparız inşallah
![]()
hepsine massallah.. kazasiz belasiz.. yasin abi aranizda yokum insallah yakinda bnde bi cuprayla katilirim sizlere, ben arifin arkadasi ertunc. finlandiyadayim burda cok fr cupra war ama degerini bilen yok ogretcem yakinda hepsine..
GERMAN CAR, TURKISH DRIVER.
Hepsi birbirinden başarılı araçlar kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Yeni çekimlere davet bekleriz.
Arif kardeşe de hayırlı olsun.
Saygılar...
maşallah hepsine ayrı ayrı..kazasız belasız kullanın inşallah..memlekette bir SEAT aşkıdır gidiyor![]()
adaşım jantları değiştirdin sanmıştım valla.geri tak bence de bu pek olmamışartık konu açarsın bir dahaki buluşma için.katılmak isteriz.
bunlarda bizim seat sitesinden istanbulda çekilmiş bikaç resim, keşke imkan olsada topluca bi buluşma yapabilsek
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)