|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E21 325 TURBO
|
Gecen yarista baski balata beni yari yolda birakti bende arastirdim bu isi en iyi yapan ankarada Sahin abimize ulastim uzun konusmalar sonucu karar verdik ve yeni baski balatam yapildi eski baskim 16.5 kg basiyordu yeni baski 19 kg basiyor..sahin abinin ellerine saglik tekrardan....
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
itina ile denenir
![]() hayırlıs basmalar kardeşim __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
400 metre slickleri takarim denerim
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaş anasının fabrikasından sliklemi çıkmış bu araba
![]() Koparttırma slikini
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kardeşim ufak bi rodajını yap derım sana..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
evet abi yapacam zaten sahin abide ayni sekilde uyardi 300 km sifirdan kalkmadan cokta oyle asilmasdan bir kulan dedi zaten 26 subatta drag var nasipse ona kdar yetistiririz...
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
maşallah kankacım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
maşallah
hayırlısı olsun artık lamboya 10 atarsın
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
tskler kankacıgım artık yavas yavas sonuna gelıyorum eksıkler tamamlanıyor..
![]() ins 26 sındakı yarısta bellı olacak.. __________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
daha dur çömez yeni başlıyosun neyin sonuna geldin
![]() mal güzel bu arada sözüme geldin demek
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
sonuna geldım demedım yavas yavas gelıyoz dedım muhahaehea.....su aktarmayıda hallettıkten sonra artık keyfıme dıyecek yok...ne sozu laa ne sozune geldım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |