En alta not düşülmüş '' FotoShop'cu değil fotoğrafçıyım'' diye :icon_tup:
Printable View
Maşaallah. Biraz daha basılırsa daha güzel olur.
c.tesi reşatın yeni acacagi dükkanda senle tanısıp aracin kendisi gorebilmek cok iyi oldu,
fotolardan cok daha hos durdugu kesin:icon_tup:
nazar degmesin ofsetlerine:)
maşallah si camberine kurban yaaa :)
Bi grip durmus anlamadım lastiklerin yanaklarındanmı bilmiyorum.
Kamberde cok olmus arka lastiğin 2 cm basıyor yere cok sakat Allah korusun.
Masallah nazar degmesin..
Heyt maşallah tekni abi araç 10 numara ilerliyo biraz basıldımı inadına diyorum arka plaka yeri geri açılmalı :D ve koltuklar harbi olmuş..
Fotolara söylencek söz yok ellerine sağlık
öncelikle ahmet kadire bu süper çekimlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve yapimda ve yayındaki bütün arkadaşlarada :) ahmet kadirin kadrajına takılan süper fotaların birkaçı sadece :D ve herkezin yorumları için teşekkür ediyorum :D
avrupa fotoları olsa oha yuh ne güzel o kamber diyoruz
bence helal olsun çokda güzel olmuş ama arka taraf orjinale dönmeli
fotolarda çok güzel ellerinize sağlık
maaşallah kazasız belasız ;)
Resimlerde shop yok,%100 The Original...
Aracın Yüksekliği dile getirilmiş,Şu an araçta Vogtland yay war, daha da basmak konusunda biz de hewesliyiz yalnız Mewcut kaporta ile şu an imkansız. Hani önü biz de basmak istedik ama şu an İMKANSIZ. Şu an olabilecek MAKSİMUM basıklık ne ise o sewiyedeyiz,zira her yaylanmamızda LANK diye lastik kaporta ile sewişiyor ;)
Çamurlukları şişirmek gerekiyor,allah izin werirse yakın zamanda çamurlukları şişirerek biraz daha basıcaz ama şu hali ile basmak İMKANSIZ, 3 kişi bindiği anda yapışıyor lastik kaportaya....
Yol tutuş Konusuna gelince, otobanda 190km ye kadar çıktık wirajda,yol tutuşta ZERRE KAYIP yok dedim ama ne zaman ki frene bastım, baya bir atraksiyon yaşadık :D
Lastik ebadı sormuş bir arkadaş, önler 8 arkalar 9x16 olmak üzere lastik ebadı ÖNDE DE ARKADA DA 205 40 16.... Ön lastik kalın arka ince diye bir durum yok yani...
Araca en kısa zamanda Spoon kanat,Spoon ayna takma niyetimiz war. Bagajdaki plakalık iptali aracı almadan önceki işlem. Muhtemelen bagaj Piano Black kaplama üzerine yeni tükanımızın logosunun sticker'ı ile görüntüyü kurtarırız :)
Kamber olayına gelince....
Werdik Kamberi Werdik kamberi :D
Göreceli bir kawram, kimisinin (belkide cesaretimizden ötürü) şu an ki kamber açısı çok hoşuna gidiyor, kimisi de abartılı buluyor. İnanın göreceli bir kawram, biz de ilk anda fazla dedik,hatta yalan yok güldük ama bir kaç gün içerisinde kesinlikle mewcut açıyı bozmamaya karar werdik,zira araba dururken bile resmen Niyetini belli ediyor ;)
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..
arkayla ön cok alaksız bırde sunu anlamıyrum bbs jant takıyorsan arabayı basıcaksın yuksek araba ofset jant anlamsız oluyr ve herzman ön arkadan basık olmalı camber cok vermışsınız bence masallah
araca maşallah ama bagaj kapağı +1 diorum:)
camber mukemmel fakat ön havada kalmış bıraz daha basman iyi olucaktır benım fıkrim
maşallahh maşallah
Kazasiz belasiz, cok hos.
Son fotoya göre herşey çok iyiydi :D:D
Maşallah, kazasız belasız. Acilen Orjinal tampon ve plakalık arkaya :icon_tup:
maşallah 10 numara olmuş
maşallah kardeşim kazasız belasız kullan koltukların benimde favorilerimde olan bir ürün camberi baya iyi vermişsin biraz erken yer lastikleri ama görüntü super yalnız plakalık iptalini ben pek yakıştıramadım kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah