Kamber cok abartı olmus dıye dusunuyorm kafa yuksek kalmıs. ama araba guzel. maşallah
Printable View
Kamber cok abartı olmus dıye dusunuyorm kafa yuksek kalmıs. ama araba guzel. maşallah
örnek aldığım bi araç ;) benim camberde hemen hemen bu kadar ve görüntü harika ,reşatla görüştükten sonra fren olayını bende denedim reşatın dediği gibi yol tutuşu harika ama fren tutuşu iptal acilen stoptec kite geçmem lazım onu anladım .... :D :D sanırım bu Sİ de de bi fren çalışma yapılacak... koltuklarda süper olmuş onu da atlamayalım..
önde kamber olmaması arkayı kötü gösteriyor işte. öne de kamber olsa basılınca güzel göstericek. ama ön düz arka kamberli biraz saçma duruyor işte.
frenn kötü oluşu da lastik temas yüzeyinin az olmasından olabilir işte :d
harika görünüyor,Maşallah
pek anlamam german style jdm style falan ama arkada 9 offset var 205 hadi tamam diyelim önde 8 offset var 205 yerine 195 daha iyi olur diye düşünüyorum keza arkalarada öyle bilmiyorum sığarmı sığmazmı 195 e 9 offset ama sığarsa çok farklı ve hoş bir görüntü olur tekrar maaşallah.
Maşallah diyorum. Çamurlukların açılıp arkanın basılıp bagaj ve tampon orjinal'e döndüğünde harika bişey çıkıcak ortaya. Ön tarafada biraz Camber verilirse tadından yenmez hani Si'ın :) Maşallah Tekrardan Allah Kaza Bela Vermesin :)
ver kamberi. Ver kamberi.
Nereye kadar.
Allah kaza bela vermesn.
Galiba bu makinaya çok emek verilmiş.
Elinize sağlık.
Nazar boncuğu gibi olmuş
maviş maviş...... ;)
sayın sayılır studio autobahn diosun yani :)
adın kambere çıktı tekin maşallah ahmet kadir eline sağlık harika fotolar
maşalah ama kafayı bıraz daha bas bence
önede bi negatif kanber guzel durur.Kazasız belasız
son foto çok güzel :)
cok şık duruyor maşallah
fotografları begenen herkese tesekkur ederım :)
civic'e de masallah işlemler bitince daha sıcak bir havada daha guzel fotolar cekerız ınsallah :)
güzel maşalah