gayet çirkin... (zevkler-renkler:))
Printable View
gayet çirkin... (zevkler-renkler:))
Dünyada ilklere devam diyoruz :D
hahaha cuk oturmus ya :D
inanilmis :D
en azindan panjuru krom birakmazsaniz daha yakisikli durucaktir,guzel fantezi
Arkadaşlar yorumlar için teşekklrler :D ,
eylemlerimiz devam edecek :) , değişiklik iyidir , panjur çok şık oldu gerçekten yeni kasa S classe panjuru bu arada :D ,aracın arka kısmında büyük olçüde değişiklik yapıcaz hayırlısıyla :) ilk adımı attık,hea bu arada Tunc un dedği gibi AMG yazısını taktık :) ahahah
Gavurlar yapınca oluyorsa biz yapınca alası olur,
biz onları çok izledik şimdide onlar bizi izlesin ;)
siz ruslarıda geçtiniz ladadan mercedes yapıyorlardı :D
Vallahi çok yakışmış.Ben ilkten mercedes sandım..:D:D
kanka sıkıntı yok :D bnde seviyorum seni ,
kanka mercedes c yi sattık bunu aldık zaten :D böylesi daha iyi işin esprisi orda , :D
:icon_tup:.
spor paket olsa ozaman olmazdı işte :D, o bariz belli eder bu düşündürücü oldu şık oldu :)
panjur fena :D
cidden panjur, amg yazısı olacaksa agır apaci :)
arkadaş prototip yapıp bizimkilere bıraksınlar şekillendiriyorlar itina ile bakalım ortaya ne çıkıcak yola devamm :D
bizde işin makarasındayz ama , :)
sonucta amg bi aksesuar firması genel olarak bakıldığında :) her ne kadar sadece mercedes için çalıssada , adamların jantını taktık farını taktık reklamınıda yapmayalımmı :D , saka biyana o ince bi detay apaci konusuna gelincede forumn çoğunluğu bizim nasıl arabalar yaptığımızı biliyor ondan sıkıntı yok :) saygı duyarız
Abi bence vosvosu 911'e çevirsen daha güzel olur :)
valla ne desem bilemedim oğuzhan , panjur cuk oturmuş ve cidden şahane durmuş ama marka değiştirme konusunda tereddüt yaşattı..vos u porsche a çevirme fikri daha mantıklı.. Tabi içine sindiyse , gözüne hoş geldiyse bitmiştir..
Ö.m. atıyorum
:) yorum için çok teşekkrler :) aslında biz öylesine makara yaparken panjru üstüne tuttuk açıkçası aracın ortasından geçen hatlara,uzunluğuna ve alt tarafına baya uygun durdu abez kaçmadı :) deişik bi görüntü oldu tabi bizim fikrimiz, neden olmasın diede düşündük,bayaa güldük hatta :)
panjur Tunc"un,eski panjuru s lerinden çıkarmışlar sanırm son kasa , üstten kesilip farklılık olsun die uygulanabilir yada çıkma bi kaputla oynayarak olabilitesi mümkün yani, bunun için bi uygulama yapıcm kesinlikle bende görmek istiyorum :) abim daha görmedi zaten oda görsün kesin onay alırız haftayada yaparız kanımca :D
,marka konusuna gelincede :)
seninde demek istediğin gibi öne tabikide takmam sonuçta opele biniyorum o kadarı gerçekten de hoş olmaz hoş karşılanmaz :)
amg logosu hoş olmamış ama panjur acaip durmuş beğendim:D
al bi çıkma kaput tak üstüne direk
panjur iyi gider yapılan araçlara rağmen apaçi deniliyor ya daha bişey demiyorum ya :D
:D:D valla iyi hareket