Low rider ve Thollga bu adamlar işini biliyolar :)
bide shoot my ride vardı ama arkadaşın ismini bilmiyorum oda güzel fotolar çekiyodu
Printable View
Low rider ve Thollga bu adamlar işini biliyolar :)
bide shoot my ride vardı ama arkadaşın ismini bilmiyorum oda güzel fotolar çekiyodu
Shootmyride'daki arkadaşlar Yılmaz Söyleyici ve Umut Berk Çakar. Sonradan 2 kişi daha dahil olmuştu.
Benimse favorilerim Tholl-ga ve LowRider. Bide SLS AMG, F430 falan çeken bir dostumuz vardı. Onunda fotoları tahriş ediyordu : )))
valla bi bakın isterseniz. bende çekiyorum..
Anmelden | Facebook
gökhan çalışkan
505 258 55 55
Bende katılmak isterim ama inanın hiç vaktim olmuyor son zamanlarda.
Düğün hazırlığına başladım, kafamı kaşıyacak vaktim yok.
Uzun süredir çekim yapamadım zaten.
Bu projeye fotoğrafçı olarak değil de, bir üstadın, kurslarına gittiğim bir profesyönelin iletişim bilgilerini vererek yardımcı olayım size. Belki projenizin bir kısmında hocamdan teknik bilgi vs. alma ihtiyacı duyabilirsiniz.
Dijital Akademi
Harun Özdemir ile irtibata geçmenizi öneririm. harunozdemir.com internet sitesi de, ralli camiasının en iyilerindendir.
ornek verdiginiz iyi oldu ozellikle buna dikkat edilmesi gerekiyor:
Dijital Akademi
otomobil fotografcılıgıyla ilgiliyim ve otomobil lerin pozlanması ile ilgili bilgim var yardımcı olabilirsem bende katılmak isterim
Yakup coşkun
tel 0507 703 45 71
msn yakup@flytuning.com
çektigim fotolardan bir kaçı
http://www.facebook.com/album.php?id...96&aid=2053184
2003 ten beri fotoğraf çekiyorum, genelde portre ve gündelik yaşamdan kareler fotoğraflıyorum...
Araba fotoğrafı çekmedim hiç ama projede yer alıp bildiğimi paylaşmak, yeni şeyler öğrenmek isterim.
Wix üzerinden paylaşım yapıyordum ama siteye erişim engellendi...
Ticari olarak kullanmadığım gezi fotoğraflarımdan bazıları...
Fotoğraf Gezileri | Facebook
foto çekmeyi çok severim ama öyle prof falan deil amatörce :)
ben, fotoğrafcı değilde yardım ve öğrenme amaçlı aranzda olmak isterim, araç lazım olursa ondada elimden geleni yapmaya çalışırım.
Destek verebilirim zamanlarım uyarsa.
evet izmirdeyim.
Konya'dan öğrenme amacıyla böyle bir projeye dahil olmak isterim.
Plekumat on deviantART
fotograflar kisminda cok zaman geciriyor uyeler ama yorum gelmiyor nedense;
hangi fotografcilari istersiniz cekimlerde?