Eğlenceli bi araç. ağız tadıyla binersiniz inşallah.
Printable View
Eğlenceli bi araç. ağız tadıyla binersiniz inşallah.
Hayırslı olsun kazasız belasız . abi kaç yapıyo kaç basıyor bu machine :D ( yanlız burda iki yel yüzün yanında cam dan içeri kadrana bakma efekti gerekiyor ama yok idare edin )
Masallah cok güzel gözüküyor.Allah kazadan beladan korusun
Bi hardtop hakkatten şart :)
tü tü tü maşallahh Allah kaza bela vermesin gönlünüze göre olanı aldınız sonunda kuk'u aratmasın inşallah:)
Masallah Allah Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin .
ikiz kardeşler :D: kazasız belasız güzel günlerde kullanın :) maşallah .. cem senin cuprayada maşallah darılma sora:D
maşallah allah kaza bela vermesın
hayırlı olsun ulukan ve kaan :) maşallah..
Maşallah Hayırlı olsun güzel araç.
Çok teşekkürler çok sağolun.Hard-top konusunda kararsızım aslında kapalı garaj olduğundan pek düşünmüyorum.
Sağol abicim :) Gözümde canlandı o sahne
Allah razı olsun kardeşim.Darısı senin başına ;)
Teşekkürler :) Cem'in Cupra'ya maşallahı eksik etmeyelim ;)
hayırlı olsun maşallah çok güzel araç güle güle yanlamalar :D
Masallah :)
Z4M hicbirseyi aratmaz :D
Hayırlı olsun çok güzel seçim, maşallah :)
Hem m hem cabrio hem z4 daha ne olsun :) Güle güle kullanın çok güzel araba almışsınız hayırlı olsun.
Masaallah.Kazadan beladan uzak olsun.Yan verirken bir resmini isteriz ama.
Ben de ilk basta Mertcan arabayı degistirdi sandım.. :D
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
hayirli olsun super olmus :D Ankaraya gelince deniyelim :D hep stockla denemek istemisimdir....
Hardtop ortak almak istermsin 1 haftaligina benim olucak sonra senin ? ne dersin ben kalip alip karbon fiber yapicam denizle.
sağol başarım senınkınden sonra duruşu bile ağır gelio arabanın :)
işin içinde deniz varsa dikkat et komple karbon dan yapar valla arabayı..hatta daha da dikkatli ol seni bile yapar karbondan :)
knka hardtop su an ıcın bıraz zor ama sen jantların kalıbını alıp jantları versen bana :D