c2'ye hastayım.
maşallah.
Printable View
c2'ye hastayım.
maşallah.
hepsi birbirinden güzel olmuş elinize sağlık maşşallah
elinize sağlık çok güzel olmuş, neler uyguladığınızı da belirtirseniz hiç fena olmaz :D
Maşallah siyahların hepsi birbirinden güzel =) yiit maşallah aracın çok gzl bebein gibi bakıosn ztn :) Cem kankamın cuprası ztn laf yok =)
yekta karıcım benim senin siyah şeytanda 10 numara Allah kaza bela vermesinMaşallah
manzerna 203s gördüm sanki :) uqd gördüm birde, masallah araclara pırıl pırıl olmus :)
Yerine ve duruma göre menzerna 203 s ve 3.02 rd yi meg polishing pad yada 3m cutting pad ile uyguladıktan sonra üzerine poorboys black hole( 3m waffle finishing pad ile) en son olarak collinite 476s uyguladık cıncık gibin oldu bakmaa doyamadık:D uygulamayı ben yaptığım için üstüme alınarak herkeşlere teşekkür ederim:D
beni saat 4 e kadar uğraştıran cem yekta ve yiit kardeşlerimin damını titiyim sabah kalktığımda kafam bowling topu gibiydi:Deli:
bu arada quik detailerı padi ıslatmak için az az kullandık...
güzel olmuş maşalah
maşallah güzel parlıyor
Valla bütün gün heryerim ağrıdı hakkaten Okanı düşünmek bile istemiyorum adam 12 saatini çıplak ayak terlikli suların içinde geçirdi.. Ellerine sağlık hakkı ödenmez :)
Yiğitte çok çalıştı en çok o yorulmuştur hala daha o hava hortumunu tutup bakışını unutamıyorum :D Yektamın miniside bi ayrı duruyo ya Mehmetin Type-R la ayrı düştüler güzelleşti yeni koca arar gibi bi hali var kendine :D
maşallah hepsi çiçek gibi olmuş ellerinize sağlık
iyi dilekler için teşekkürler :)
o Collinite mi ne boksa öldürdü beni kurudumu silmesi eziyet oluyomuş :D
Maşallah hepsıne..
günün anlam ve önemi
http://img541.imageshack.us/img541/6183/dsc0983d.jpg
teşekkürler herkese iyi dilekleri için :)
okhan panpa ağzına ..çtık biraz hakkını helal et sağolasın :) yiit sana da fotolar için teşekkür yalandan oto modda çektin bizi yiyosun ama neyse hadi.. cem senin de ağzını ........
okhanın tuvalet görevlisi pozu nerde olm :D
masallahhh hepinize :)