masallah takıpdeyız cok guzel oluyorda o amortisörlerın cıvataları nasıl sokulcek bakalım![]()
masallah takıpdeyız cok guzel oluyorda o amortisörlerın cıvataları nasıl sokulcek bakalım![]()
Suat Otomotiv
vallaha cok iyi bilmiyorum ama astar boyasıda verniğinide karışımda özel malzemelerle yapılıyo mesela 30 tl ye boya var 20 tlye macun var benim boyanın kilosu tahminen 400 tl falan macunda sanayi işi sarı macun diil tuhaf bişi ben daha önce hiç görmedim hatta abi macun cok cekme dedim agır olmasın sıkıntı yok bu hafif malzemedir dedi sarı 2 kutu kullanıyosan bunu yarım veya 1 kutu kullanıyosun. en son kat vernikte kalın ama bilmiyorum nasıl bişi
Takipteyim.
Bitmiş hali gözümde canlandı biraz, çok can yakar
Allah kolaylık versin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
aracın kapı araları bagaj kısmı boyandı gercek rengine ben cok beğendim hatta düştü diyebilirim tabii herkes beyenırmı bilmem ama enteresan bir renk oldu cok farklı yarın sabah cekip atarım işallah ölmes sağ kalırsak işte yorumları ozaman bekliyorum![]()
rengi harika olcuak kapalı tonu
ek9 lip ve arka ek aldım plastik yeni.plakalık gelicek farlar jdm zaten eagleace park ampulude aldım sarı bi kanat kalıcak niyet varda bakıcaz onada
maşallah güzel olucagı kesin renk çok güzel![]()
renk sanırım boyle olucak ımola orange burenkmasallah enkeılerı fume yapın bence
![]()
www.honda-tech.com