maşallah hondalar her zaman asil duruyor
kardeşim on numara çıkmış fotolar.. ellerin dert görmesin sanki aracımı fotograflarınla baştan aşşagı yeniledin... tşekkürler![]()
m3 hırpalanmış baya![]()
m3 ün renklerle çok oynanmış bence o vuruk gbi duranlar ışık tan kaynaklı sanırm.
edit:Maşallah bu arada hepsine
o görüntüler ışıkdan dolayı araçta ön tampon altı hariç vuruk kırık çizik yok.. Neresi hırpalanmış JDM VTİ ?
ön tampon işte sende söylemişsin zaten![]()
ülkemizin pürüssüz yollarında tamponu sürtüp arabayı hırpalanmış taklalı 3 kat boyalı moduna
getirmek paha biçilemez![]()
yiğit olayı abartma kardeşim![]()
fotoğrafa bi bak farın altında sanki boya atması gibi bi durum var ışıktanmış o da, bilmişlik yapmaya gerek yok![]()
araçta gram boya çizik yok.. ki en altdaki çizigi görmene imkan yok... çok biliyorsan gel antebede bize ögret. neyse size iyi eglenceler.
Antepli arkadaşlar bi fotoğraflara bakın sanki ön tamponda boya dökülmesi gibi durmuş dikkat etmemiştim fakat ışıkla alakalıymış, ona göre yazdım.
Konu uzamasın neyse.
tamponda sol sis farının altında ki boya atmasını görmemek için kör olmak gerekiryazıyorum anlamıyosun gücüne gidiyor aracın sahibi olarak ama ben neye istinaden yazdığımı söyledim. ışıktan dolayı bazı yerlerde sürtükmüş gibi duruyor geldi bana dikkatli baktım değilmiş belirttim diğer postlarımdada. ok, anlaşılmayan bişey var mı???
bmw hayranı olarak aracınız çok güzel ve diri duruyor maşallah kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)