fotoğraf yorumları için teşekkürler arkadaşlar :)
Printable View
fotoğraf yorumları için teşekkürler arkadaşlar :)
Fotoğraflar cok güzel onlara diyicek bi kelime bulamıyorum cekenin eline sağlık :)
arac içinde jantları dısında harika olmus dicektim ama 27. takım oldugu için onlarada birsey diyemiyorum :D
maşallah çok tatlı olmuş tam kıvamında :) allah nazarlardan saklasın :)
saolın arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın ama aracın böle güzel gozukmesınde sedatın da cektıgı resımlerın payı cok . jantlar sorun deıl hafta ıcı gıder ofsetlı bırsy takarım artık cok oldu bu jantlar 2 haftadır duruyor degıstrmek lazım :)
fotolar ve araç çok güzel.yapımda ve yayında emeği geçenlerin ellerine sağlık :)
maşallah araca araçta bi german havası güzel bi ofsetle çok daha güzel olur bence:) ve bence siyah ağırlıklı bi ofsetli düşünülmeli :) ve ön lipte bi acayiplik var gibi değişik bi kombinasyon düşünülebilir :) ama yinede bu kasada bu güzellik ellerinize sağlık çok iyi :)
Maşallah.Çekimler de güzel;araç ta..Yalnız arabanın önü açırı turuncu gibi.=)
Masallah :)
saolın arkadaslar ıyı yorumlarınız ıcın en yakın zamanda ofsetlı jantlarla donerım :)
Abi ellerine sağlık :), Focus'a da maşallah. Hoş gözüküyor...
maşallah çok güzel çekimlerde arabada :) Ellerinize sağlık :)
Sedat eline sağlık güzel kareler, jantlar hariç süper bir focus olmuş elinize sağlık.
saolın arkadaslar jantlar cok gozume batmaya vasladı artık bu hafta ıcı degıstırırım :)
maşallah,ellerine sağlık kardeşim:)
maşallah Allah kaza bela vermesin...
Artık bir tane düzgün bir jant takmak gerek mustafa :) kafadan duruşu bitirdi beni acayip tatlı duruyor maşallah :) sedat eline sağlık kardeşim seninde harika pozlar çıkmış :)
cok iyi maşallah.
Maşallah çok beğendim tampon altı seat cordoba eki sanırım çok yakışmış derin kısımları siyaha boyansa yada kesilse daha güzel duracaktır.
Birde sinyaller bana fazla geldi tampon yada far içindekiler iptal olsa daha güzel olur.
dostum aynı seylerı dusunuyoruz senınle ben alt ekın derın kısımlarını ya kestırcem hava gırısı olsun yada sıyah kaplıcam derınlık vermesı ıcın. sınyallerde gece sadece sınyal ve sis yanıkken cok ıyı duruyor german stylee modunda kalmaya calısısam :) tesekkur ederım ıyı yorumların ıcın
gördüğüm en etkileyici ön tasarımlardan biri ford bu kasayı bu ön tasarımla tekrar makyajlasa çok satar:))
maşallah araçta fotolarda çok güzel:icon_tup:
maşallah gördünm en gzl focuslardan birii kazasız belasızz...
maşallah şu anaa kadar gördüğüm en güzel focus :)
eline sağlık aracada ayrıca maşşallah
herkese tesekkurler arkadaslar elımınden geldıkce yapmaya calısıyrum fordcuyukk :)
çok güzel olmuş özellikle önden harika ,,fotoraflarda bi o kadar başarılı...............
Maşallah ya araç harika kazasız,belasız..
Fotoğraflara söylenicek söz yok ellerine sağlık abi.
Maşallah guzel olmuş.. Allah kaza bela vermesin..
Çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın :)
Maşallah.Kazasız belasız binersin inş.
onden durusu mukemmel duruyor cıvıl cıvıl allah kaza bela vermesın bıraz daha jantı falan kozmetıkle oda olur tekrardan masallah
Aracın Önü Çok tatlı.
araban sade güzel bence cok başarılı jant ları satıyordun bence satma 4x100 olaydı ben almıştım
ön tampondaki ekin hava boşlukları olsa ve bagajdaki nikelaj olmasa çok daha ii olurdu ama yinede çok şık kazasız belasız Maşaallah
Maşallah cok güzel kardeşim ama bence ghia armasını sök ön panjur armasını geri tak :)