sanayide dolaşırken denk geldim,heycanla makinanın ayarlarını değiştirmeyi unutmuşum
iyi seyirler
![]()
sanayide dolaşırken denk geldim,heycanla makinanın ayarlarını değiştirmeyi unutmuşum
iyi seyirler
![]()
Eskiden 6000cc motormu olur diyorduk. şimdi adamlar daha büyüğünü c serisine takıyorlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Motorunu görmeden ya da sağlam bi kaynak ok vermedikçe inanmıyorum ben.. 300 lere 320 lere böyle v12 yapıştıran 600 yazan çok var ankarada.
edit: gerçeksede inanılmaz güçlü bi makina onu bliyorum.. 170-180 arası giderken esp kapalıyken dip gaz yapıldığında arkasını oynatan b araca daha binmedim ben.
*On3r*
89da cıktı bu kasa, sl ekıde sonda, ılk cıkanlardan demekkı daha sonra sl600 oldu,
jantlar dısında cok ıyı zamanının en ıyı arabası bunlardı sanırmbırde 8 serisi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
abiler hiç anlamam 300 mü-600 mü,bi daha denk geldiğimde sahibi olursa özellikle sorarım
300de olsa 600de olsa çok güzel duruyordu,ama çok kirliydi,böyle bir arabam olsa herhalde hergün yıkar-yalardım
maşallah yok böyle bir güzellik![]()
yahu bu arabayı yıkamacıya götürsen şahine iç dış 15 tl buna 30 tl adamın zaten benzinden boynu büküktür , bu arabayı türkiyede kullanabılecek kaç babayiğit var![]()
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bu arabanın yarısı motor.![]()
Ahh ahhAsalet güzellik güç ne arasan var hökümet gibi karı
34 KRK 33 plaka 190 vardı kuzenimde sanırım ilk sahibi bu aracın sahibiydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)