ön lip ile marşbiyeller siyah olabilir evet fakat ileride onları siyah yerine cam çıtaları ile berabar karbon kaplama düşünüyorum.... öne plaka takarak da arabanın ön görüntüsüne kıyamıyorum, polis çevirene kadar takılmayacak plaka :)
Printable View
ön lip ile marşbiyeller siyah olabilir evet fakat ileride onları siyah yerine cam çıtaları ile berabar karbon kaplama düşünüyorum.... öne plaka takarak da arabanın ön görüntüsüne kıyamıyorum, polis çevirene kadar takılmayacak plaka :)
bu arada boyacı ali abimize laf yok....bastan sona herseyi ile ilgilendi, en ince ayrıntılara kadar elinden geleni ardına koymadı, kendi arabasından daha iyi boyadı söz yerindeyse :) tabi her yerinde benim de emeğim var arabanın :) okşamadığım yeri kalmadı sanırım boya öncesi .... :)
bu arada araçta yapılan işlemeleri saymadan geçmeyelim :
aracımız 1994 model olup
orjinal el değmemiş D16A9 motor
jdm ön farlar
jdm arka stoplar
jdm smoke sis farları
Hb ön tampon ve uyumlu type r ön lip
Bagaj üstü M çıta
orjinal anten iptali
ön kaput logo iptali
FK 3,5 cm spor yaylar
Komple 51'lik egzos ve son susturucu [ pek iyi bir marka olmasa da ses güzel :) ]
195-50- 15 jant ve lastikler (maxxis&Pdw)
Özel vernikli yeni kasa civic si rengi kırmızı (R 513)
ve si da bulunan diğer tüm özellikler...
Anlatım güzel olmuş :D inci sözlük edasıyla devam ediyor :D :D devamını bekliyorum :)
maşallah kardeşimin arabasına ama tek bir postta topla daha iyi olur cok dagınık olmuş araç üzerinde emeği geçen tüm esnaf ve arkadaşlarımıza teşekkürler ayrıyeten hacı spec boyacı Ali abimize:D ayrıyeten teşekkürler kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
tamam arkadaşlar yoğun istek üzerine yorumsuz ve tek post ta yayına baslıyoruz..... :)
son hali güzel olmuş maşşallah
maşallah anlatımda araçta bomba olmuş :D :D
Maşallah'ı var bide sağlam basılsa tadından binilmez :)
Maşallah. İzmit'e bekleriz. Misafirimiz olun buyrun gelin :D
maşallah. güzel olmuş
maşallah diyen herkesten allah razı olsun.... çok emek harcadım ama karşılığını görmeye başladım yavaş yavaş.... :)