jant ve tampon kendi zevkin oldgunu biliyorum o yüzden genel olarak çok iyi maşallah..
Printable View
jant ve tampon kendi zevkin oldgunu biliyorum o yüzden genel olarak çok iyi maşallah..
ön tampon çok siyah çirkin duruyo.. jantlar da siyaha boyanabilir tampn düzeldikten sonra o zaman güzel olur
renk güzel maaşalah bnde yan sinaylleri sevemedim hondada hoşuma gitmio...
gule gule kullan
teşekkür ederim. aslında 16 Turini almak istiyordum herşeyi ayarlamıştım ama ortaya çıkan özel sebeplerden dolayı birazcık ertelemek zorunda kalıcam :(
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
Saol Erkinim. :)
Allah razı olsun
Teşekkürler
Ledli Stopları sevmiyorsun sanırım :) Teşekkür ederim.
Aslına bakarsan RS jantına benziyor birazcık :)
http://drivingspirit.com/storage/ren...-rs-200-00.jpg
Teşekkür ederim.
Resimler konusunda kesinlikle hakılısın. Havalar düzelince inşallah :icon_tup:
Teşekkürler
Teşekkür ederim.
Saol Burak :)
Teşekkürler
:D Teşekkür ederim
scenic jantlarım hali hazırda bekliyor 205 40 R16 lastikleri aldıktan sonra boyatıcam fümeye :) hep aklımda olan birşeydi :icon_tup:
Zamanında herkesin sevdiği bir janttı ama sanırım artık öyle değil :(
Bundan daha fazla basmak bende çok istiyorum araştırıyorum ama havalı sistemler gerçekten çok para, değer mi değmez mi karar veremedim açıkcası :) 7 tane yay değiştirdim ve en çok basan bu oldu yay ile bundan daha çok basamıyorum aracı.
Teşekkür ederim.
Jantlar aslında boya istiyor, siyah değilde yine kendi rengi hyper black yapılabilir.
Teşekkür ederim
maşallah kazasız belasız kullan
İnanç maşallah boya çok iyi olmuş Allah kaza bela vermesin,jant,cooper parkları ve ön tampon un siyah kısmı bozuyo bence
herşeyiyle süper çok uğraşmışsın eline sağlık güzel omuş.
maşallah kazasız belasız..
renk süper olmuş
jant cooper sinyal haricinde güzel :)
muayneye bana gelmişti rengi cok güzel canlı fotolardan cok daha farklı ama arac satıldı diye biliyorum megane coupe istiyordu sahibi :)
çok beğeniyorum bu arabayı yapılırkenden beri biliyorum rfc den :) hep görüyorumda zaten içerenköyde yıkamacıda yol kenarında fr leonla yan yana :) iki sarı ama bu başka maşallah kazasız belasız renk süperr en sevdiğim renklerden biri :) ön farlarada hastayım :D
renk süper olmuş
Maşallah hoş araç,kazasız belasız