süper olmuş çekimler ellerine sağlık kanka. barış bu arabaya görüntü olarak bnce hiçbişey takma 4*4lük olmuş:)
Printable View
süper olmuş çekimler ellerine sağlık kanka. barış bu arabaya görüntü olarak bnce hiçbişey takma 4*4lük olmuş:)
değişik bi tarz olmuş maşşallah kazasız belasız
en güzel 5 civic in içinde bu bence bukadar az malzeme ile bukadar güzel olabılır ancak bır araba :) millet onu takıyo bunu takıyor şebelek maymunu gibi oluyor bazıları tabi herkes değil
Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek cevap yazamıyorum ama...öğrenci işi cebimizin elverdiğince tarzımızı yansıtmaya çalıştık işte Berk kardeşimin objektifiylede işin rengi iyice değişti tabi:)
Maşallah.Araç ta güzel;çekimler de..;)
ışıklar felan gittikçe kalite artıyor maşallah :)
Maşallah çekimler ve civic kusursuz :)
maşallah ya süper
Çok Teşekkürler arkadaşlar araç satıldı şu an nazillideymiş sanırım aynı haldemi bilmiyorum
aynen bu halde sadece öndeki lip yok ve camlar simsiyah sahibi değerini biliyor yolda sekerek gitmesini izlemek çok güzel
arkadan duruşu falan baya iyiymiş :) maşallah
Maaşallah..Araçta çok güzel fotoğraflarda :)
Araçda cekımlerde on numara maşallah :)
Güzel kareler :) Maşallah.
konuyu acalı 9 ay olmus araba satılmıs
ellerıne saglık fotolar cok kalıtelı olmus ;) son gunlerde baya costun, pespese fotolar patlıyor sureklı, dogruduzgun cıkıp cekme fırsatım olmadıgı ıcın kıskanıyorum alttan alta :D
gozume takılan tek bırsey var, ısıgın yerını ayarladıktan sonra aynı fonda benzer kadrajlarda cok foto var, fon farklı olsa goze o kadar takılmaz dıye dusunuyorum. bunun harıcınde yurtdısında gorup ozendıgım cekımlerden farkı yok :)
bunlar flaşları ilk aldığım dönemlere ait. o yüzdendir benzerlikler.
İşte ben böyle Honda'lara bitiyorum sade ve temiz herşey ayarında çok tatlı duruyor maşallah kazasız belasız.
*Sadece Cam'daki stickerlar biraz fazla ama o da zevk meselesi...
çekimler çok iyi ışıkların değerini bilmek lazım :)
masallah , cekimler araca 2 kat daha güzellik katmıs. ama söylemeden edemicem , oem panjur'la ön kısımm cok daha tatlı dururdu , ikincisi de jantlarda cesur davranıp aykırı secim yapmıssın kötü değil ama biraz daha bassan hakkını vericektir düşüncesindeym :) Kazasız belasız Tekrar masallah.
Çok güzel kareler ellerinize sağlık
41 kere maşallah kazasız belasız gercekten cok iyi duruyo ... cekimler zaten fena.
yorumsuz maşallahh
güzel fotolar gerçekten emeğinize sağlık:) masallah..
Kazasız belasız maşallah
maşallah berk ellerinize sağlık çok güzel duruyor araç