oyy fen bişi ,+rep tholl-ga
Printable View
oyy fen bişi ,+rep tholl-ga
çok güzel olmuş tek kelimeyle muhteşem olmuş jantlar ayrı bi güzel eline sağlık.
kendi arabamdan çıkardım . 2005 şubat ayında aldım. ilk 5000 mil 17-18 lt arası yaktı. daha sonra giderek düştü. 14-15 şehir içi şuandaki yakıtı. 22000 milde araba. bunun lazer güdümlü bir cruise controller ı var. onu kullanırsan uzun yolda 6 lt ye kadar düştüğü oluyor. yani sen kendine bir tane alabilirsin.
alttan 2.fotoda sanki BMV 1 serisi gibi durmuş :D
harika olmuş..bittim valla
Gecen bi manyak vardı havaalanı otoparkında, o görse yapardı herhalde :)
sadece ben beenmedim heralde.. jip alıp ölümüne yere basmak hem çok mantıksız gelio bana hemde araba sw gibi bişey oluyo.. orj hali + jant yeterli bence.. motorunu bilmem,zaten işim olmaz
senin dedin bana göre imkansız bişi ben kendim kullandım ve çok samimi arkımda da var toplamda iki örnek var yani bende duran dedimi ztn sattık çok komik yakıyodu diğer arkadaşımda aldına bin pişman gezemiyo fln garajda yatıyo jeep yani senin verdin değerler çok uçuk değerler bilmedim bişi olsa olabilir dicemde ikisinde yaşadıklarımız bunlar yani iki farklı arabada gördük öğrendik sattımız arabayıda 12.000 mil kullandık
resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler
dediğim gibi, bahsettiğim kendi arabam . samimi arkadaşımın falan değil. 2,5 senedir bilfiil kullanıyorum. yaktığı yakıtta söylediğim kadar. belki istanbul da daha çok yakıyodur. belki de siz sürekli kullanmadığınız için binince çok basıyordunuz. zaten kendi arabamın yakıtını başkasıyla tartışmak da biraz mantıksız:). keşke daha çok yaksaydı da sizin dediğiniz doğru olsaydı. ama niyeyse benim arabalar genelde hep az yakar. turbo type r, 750 cc enj.le ne yaksa beğenirsin ş.içi 8-9lt/100km gazlayınca 12-13 lt.