Melihin arabası ve kırmızı civic dışında bende güzel birşey göremedim..
Printable View
Melihin arabası ve kırmızı civic dışında bende güzel birşey göremedim..
Ben Melihi şahsen tebrik ediyorum ve gözüken şu ki açık ara çoğu arabadan daha güzel- maşallah:). Herkes kötüye gidiyor vs diyor ama, bunu diyen insanlar bu işin az çok içinde. Demek istediğim şudur ki, araçlarımızı oraya koysak sergilesek emin olunki daha kaliteli araçlar görürüz, bu tarz arabalar göze bile batmaz:).
bilo ezmiş valla maşallah katilim az sanirim
Kimse alınmasın ama 15 TL'lik bilet parasına yazık.
Forumdan bildiğimiz araçlar da katılmışlar ama açıkçası çok ta birşey görmedim şu karelerde.Tuning fuarı diye yapılan olaya katılan araçların alayı da görsel birkaç uygulamadan ibaret.Angel farlı,amerikan parklı,sitckerlı vs.'li artık o kadar sıradanlaştı ki..(Ki birçoğu da öyle oradaki araçların.)
@Quantum abi SEMA SHOW örneğini vermiş.Hak ta veririm ki bu konu defalarca konuşuldu.
Bu gidişle seneye de fuar olmaz gibi.Böyle olacaksa da olmasın zaten!
Fotolar için teşekkürler.
her gecen sene bu kadar kotuye gidicekse olmasin daha iyi zaten.. ovren oz du sanirim bisey yazmisti ulkede henuz olmayan yeni biseyi gorup alamayacaksam fuarin ne anlami var demisti , cok da guzel demis..
çok kotu fuar ya bu ne boyle beklenenden de kotu olmuş gderek deişio :S
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3078514_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2872741_n.jpg
bahsettiğin megane buysa eğer...
her sene ınatla kötuye gıdıo acaba duzelırmı bu sene flnd ıodum hafta sonu bı kacayım dıe dusundum an tııtbarıyle vazgectım bu ne yaa böle fuara gıdıcene maslak sanayıye gıt gözun gönlun acılsın :D
fuar firmalara çok pahalıya geliyor diye katılım olmuyor
Valla VMAX 'a helal olsun olması gerektiği gibi bir stand hazırlamış , yanlış anlamayın kendileri ile alışverişim şu ana kadar olmamıştır ama taktir ettim ..
Fuar alanın küçük olması kotu olmus.Alan kücük olunca aracta az stantda az katılımda az vs vs
Mantık nedir anlayabilmiş değilim..
Bilo masallah ;)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...9_675340_n.jpg
bu nedir ya...!
büyük bi ümitle bekledik, resimlerdende göründüğü kadarıyla tam bir hayal kırıklığı angel takıp sticker yapıştıran gelmiş bi kaç araba hariç :(
bi arkadaşımdan alıntı ''tuning fuarına büyük ümitlerle giden senin benim gibi adamların arabaları cnr otoparkını fuar alanına çevirir...'' :)
vay be şu an okulumun dibinde arka cebimdede davetiye var ama gitmiycem sanırım yazık günah söyliycek laf yok
ayrıca şu jdm yapıp ofsetli jant takan onunla kalmayıp ledli amerikan park yapan tarzdan nefret ediyorum tam bir rezillik..japon alman amerikan aynı yatakta gibi
Arkadaşlar fuarda gazlamak kesinlikle yasak... ve de bugün Kırmızı subaru sadece bi kere arabasını çalıştırdı diye Ordaki ceda denen 70lik kadın CNR'ın sahibi hanımefendi subaruyu dısarı çıkarttırdı. Gerçekten üzücü bir olay içerde çalışan bir tanıdığım varmışşşş onunla telefonda konustum ama elimizden birşey gelmedi. O da dedi CNR'ın sahibi dediğinden dolayı benımde elimden bişey gelmiyo dedi.. Üzüldüm açıkçası...
evet ama onu organize edecek kişiler lazım maddiyat lazım daha çok şey lazım ama bunu yapacak kim varki türkiyede
para ödenmez olurmu hiç ya metre karesi 120usd den başlıyor o yüzden firmalara bir fuar 40,50 bin usd ye patladıgından o parayı fuara vereceklerine kendilerine ürün alıyorlar o yüzdende fuar böyle oluyor haliyle
ya beyler bu fuara parayla gidilmez o sebepten davetiye bulmak lazım :):)
fiber show 2011 bu ne ya :D:D
Fuar duzenleyıcı sayesınde,Gecen seneden daha kotu!
Katılımcı pek yok ve boyle bır fuara 997TT- Z4 3.5 ve TTS-RS kit ile katılmak gercekten sacma oldu,emege ve paraya yazık...
Bıze hıtap etmıyor,artık zamanla kımseye hıtap etmeyecek...
Seneyede olucagını sanmam,olursada bız yokuz,yıne Auto Show'u beklıyecegız...
Kim bu fuarın düzenleyicisi?
Senelerdir durumun kötüye gittiğinden,insanların şikayetlerinden haberi yok mu?
SAdece para kazanma amacıyla mı yapıyor bu fuarı , firmalar stand kursun bende parama bakarım mı düşünce?
2sene sonra katılacak hiç kimseyi bulamazsa napıcak
Şaka gibi :(
Merak etme kesın cıkıcaktır katılacak mıllet hala farkında degıl neyın ne oldugundan fuara arabamı cıkardım dıye mutlu olucaklar bu onlar için güzel bısı madalyonun diğer yuzu ıse bızler tuning fuarı adı altında cms yenı jant cıkarmıs onu gorelım dıye gıdıcek halımız yok herkez cıkar pesınde para verıpte fuara gıtmek akılsızlıktan baska bırsey degıl.Hala tunıng fuarı demıyolarmı delırıyorum:Deli:
Evet arkadaşlar davetiyeleri Engin abiden aldım
Cumartesi 15 ve pazar 15 adet olmak üzere dagıtımını yapacagım
hafta sonu tüm güm fuar alanında olacagım kimseye haksızlık olmasın diye 2 güne böldüm davetiyeleri fuar alanına gelen bana 532 366 33 95 nolu telefonumdan ulaşabilirler
Techturkey.com Post 130
Dün gittim gördüm ve resmen içim acıdı:( 2005 ve 2006 daki fuarı düşündüm. gerçekten CNR kendi kendini bitirdi şu saatten sonrada seneye olacağını sanmıyorum 3.5 luk yay takıp sac jantları beyaza boyayan belediye dağıtmış gibi araçların üstünde çamurluğun aynı stickerı olan bi aracı fuara sokmuşlar...Bu saatten sonrada bence bu fuarın adına Tuning fuarı denmemeli...
Beyler fuara araba cikartanin kafasiyla burdaki insanlarin kafasi baska oluyor valla cok acik konuscam isteyen istedigini dusunsun bende oraya iki sene ust uste araba hazirladim cikarttim ordayken zannediyorsunki herkes senin arabani konusuyor sana ozeniyor dillerden dile geziyirsun halbuki alakasi yok disardaki insanlar bu salak ne yapmis la simdi diyorlar aynen boyle isin ozu ve millete vay sunun arabasi boyle olmus bak gordunmu dedirtmek icin bu kadar para ve vakit harcamak gerkesiz simdi disardan bakinca durum aynen boyle bunu aciklikla soyliyim ordaki adamin kafasi bambaska oluyor guya butun istanvul onu konusuyor disardaki butun kizlar onu bekliyor ahahahah :)
Davetiye de davetiye deniyordu, bulduk ettik, fotolardan sonra davetiyeye de gerek kalmadı sanırım :)
Mehmet abi replika BY Megane da orda :D:D:D
stıcker larda hep aynı şeylermi yazıyor ne stıckerı bunlar?