aynen öle revo can'dır :)
Printable View
Hepsine maşallah.Yazılımdan sonra deneme videolarıda olsaydı.Bayçu abininde eline ayagına saglık.
kaanım beni bir kaşısan şimdi ben kaşırımda 1 hafta sonra sen kaşıcaksın gibi görünüyor anladın sen onuuuuu....
dou sen arabana bişi yaptırmadın mı?
kardeş ben seni düşük hızlarda kaşıyamam bak imzamada yazmışım. bükemem senin bileğini ;) ama top speed de deneriz geçerim demesemde :)
arabanı bizzat kullanan ve şahit olan biri olarak takdir ediyorum.. Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin sana ve hepimize..
maşallah hepsine...
maşallah araçlara ;) ozellikle r32 nin hastasıyım :D
bütün araçlara maşallah çok güzeller ... golf r çok güzel gözüküyo bence kazasız belaszız herkeze
ahaha neler olmuş burdaaaa :D
kamerim hakkaten iyi noktaya parmak basmışsın sonunda yetişebilecem sana :D:D :hahaha::hahaha:
Golf R cidden müthiş araba kaliteli iç mekan , kullanılan malzemeler kısaca herşey :icon_tup: 90 milyarı olana tavsiye olunur :D:D
melihcim nacizane düşüncem 4 çeker - 2 çeker farkını bırakta o güzelim egsozundan her vites atışlarında ki patlamalarınla mutlu ol be kardesim :icon_tup: :D
dip not : Golf R'ın 1., 2. ve 3. vitesi bitirişleri şahaneydi gerçekten ;) :icon_tup:
hatta bi ara aracları değişsekte bi süre 4 çeker farkını yaşasak diyorum :p :D
ama şunuda biliyorum ki kolay kolay melihten başkası oturamaz o sürücü koltuguna gerçekten çok titiz bi insan :)
arabasıda gerçekten titiz olunası bi araba içi buram buram sıfır kokuyo yavrunun :D
maşallah yaa ben çok begeniyorum golf R ' ı kazasız belasız cezasız nazarsız binersin inşallah melih dostum :icon_tup: ;)
beyleerrrrr kara şimşeğimiz TRANSAM ada yorum alalım lütfen :D kimsecikler bişey yazmamış onun için üzülür sonra çok hassastır :D :hahaha:
Bu arada bak yeni aklıma geldi memetin golfünün resimleri nerde :D
ahahah revo sticker ile 5 hp alan adam :D cidden onun fotoları yok yaaa :icon_wack :beuj:
teşekkurler dostum bılıyorsunkı bende senın aracı cok beğenıyorum özellıkle km sının dusuk olması ve boya olmaması benım için araçta en önem arzedenlerden... ve senin araç ta öyle zaten beyaz olması sunrof olması ayrı bir güzel sonuçta bu arabalara çok emek harcanıyor oradan buradan kısıyoruz araclarımızı istedimiz şekle sokabilmek için... belkide birçok şeylerden fedakarlık yapıyoruz bu sebeple gerçekten allah bizim araçlarımıza ayrıca +1 kaza bela çizik göçük vermesin :)
Hayirli olsun arkadaslar;)
Güzel bir gündü bayçu abimize geldiği için teşekkür ederiz...
Bütün araclara masallah
Hayırlısıyla binmek nasip etsin :)
herkese çok teşekkürler saolun cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah
cupra icin 1.5-2 senem kaldı bu konudan snra daha da kaynamaya basladım :p :D
herkeze hayırlı olsun adana amma hızlı çıktı orayamı taşınsam :) adanadan bana iş ayarlayında oraya geliyim arkadaşlar :)