|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Öncelikle bu organizasyonda bizi yalnız bırakmayan Mazda Türkiye Genel Müdürü,Bölge Satış Müdürü,Pr Direktörü,Pr Uzmanı, Analyst and Sales Logistics ve tüm Mazda katılımcılarına ve yetkililerine katılımlarından ötürü teşekkür ederim.Ayrıca misafir olan Honda,bmw,ford ve fiat marka araç sahipleri arkadaşlarımıza da katılımlarından ötürü teşekkür ederim.Güzel bir gündü daha güzel organizasyonlarla
beraber olacağımızı bildiğim için artık daha bir mutluyum ve bu yolda artık yalnız olmadığımızın farkına vardık. Bunlar benim kameramdan yansıyan kareler.. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Can Sandel Atasoy arkadaşımızın çektiği karelerden bir kaç adet paylaşmak istiyorum en net fotoğraflar olduğundan ötürü kendisine katılımından ve çektiği bu güzel karelerden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
harikalar masallah hepsıne.orda olmak ısterdım bende
bu tıp organızasyonlarla ılgılı ne bılıyım maıl vs nasıl haberım olabılır? mazda dedımı akan sular durur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BMW e30 3.25i Turbo
|
guzel bır organızasyon olmusa benzıyor...paylasım ıcın tesekkurler...bıraz daha resım varmı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ЧD Fio.
|
Mazdaların hepsi mükemmel bence hepsine kocaman MAŞALLAH..
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Grup Linki; Rx8 Türkiye | Facebook Teşekkür ederiz,Mazda Rx-8 tabusunu yıkacağız eğrisiyle doğrusuyla Fd3s Rx-7 motorundan daha teknolojik ve dayanıklı olduğunu tüm Rx8 forumlarında bilinmekte ülkemiz bu konuda biraz zayıf,detayları herkesle paylaşmaya çalışıyoruz,zamanla project car'lar çıkacağına eminim.herkesin araçlarına maaşallah.kazasız belasız sürüşler dilerim. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
Offf berk offf cok güzel gelemedim cok üzüldüm o proje insalla 6 ay sonra benden gelicek
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2008 honda 600rr
|
herzaman severım mazdayı ne demısler araba mazda sahıbı namazda
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
maşallah maşallah cumartesı gecesı bır tanesı takıldı pesıme fındıkzade de amacsızca sıktı nıye sıktı anlamadım
samsa dıyor sag tarafı bostu dıye galıba kafası guzel dedık
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 320d M '12
|
mx5 lere bayılıyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
İnşallah Mr.Kıvılcım uzayan kol bizden olsun ![]() Redline rotary için candır uçana kaçana redline ![]() Evet hem donanımlılar,hemde çok sexy araçlar
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
mazdaya destek günceli
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Güncel için teşekkürler,Fotolara Devam
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Berk maşallahı var senınkinin ve mx5 lere bayıldım özellikle o füme super duruyor.Birdahaki organizasyona uğrıcam kesin
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Saol Baran kazasız belasız cezasız hepimize,inşallah bir sonraki organizasyon daha güzel olucak. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: integra, rx-8 , bide hayvanlı
|
masallah, ankara düdük cıktı bidakine niyeti bozup gelebilirim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:31 ::::

bu tıp organızasyonlarla ılgılı ne bılıyım maıl vs nasıl haberım olabılır? mazda dedımı akan sular durur