sağol kendi çapımızda işte:D
Printable View
maşşalah güzzel fotolar bunlar
arabanın cok degısık bı guzellıgı var baya begendım kazasız belasız kullanman dılegıyle
Maşallah, Kazasız belasız ayrı bir duruşu var hiç sevmem coupe vti'leri ama bu çok hoş duruyor.
Beraber binmediniz dimi lan o arabaya :):):)
mkt le sende geleydin tam olacaktı :D
öncelikle bayılıyorum bu ortama :D seviyorum dostlarımı
yanlız konuşma komik oldu :D aradım naber bebeymm dedim sövdü nerdesin dedim ev dedi sen dedi kapıdayım dedim gittt dio :D :D
tşk ederim hani gündelik binilen bir araç değil değişik olabildiğince olsun zaten toplam 1 gün görüyorum :D
yahuu maddi çöküntüdeyimmmm :D bu hafta gerçi çöküntüm gidiyor artık güzel hafif 15 lere bakmaya başlarım beyinii sökk gell :D veya ben 50 lik fıslatim ufaktan hahah :D
inan ben hergün görüyorum garajd bende pek mantık yürütmüşlüğüm yok ama genel olarak anladığım :D sabah güneş erkenden ve batarken pembe öğlen değişik açık bi kırmızı akşamda hepiniz görüyorsunuz mat turuncu :D
knlaa bukelamun kılıklı olurmuu hiçç o recepmobilll :(
sağolasın kirvecimm...
kankiii valla sarıı istiyorum renktede karar kıldıkta hani önce motorda bnm eksik gördüklerimi tamamlayim öyle yaparım sarı ve gerçek karbon karışık güzel bişi çıkarırız o kadar harcadık dışınıda düzeltelim bari :D
kanka biz neden bu kadar yaptık sanıyorsun arabayı barii kilo çokk orjinalleriyle yürüsün hahaha :D
kank makat bilirr haftanın bazı günleri çiftliğim ayağına kamyona biner oldum eee bedende yatkın o işe :D olan oluo hahaha :D
çok tşk ederimm sağolun
bindik hemde en sürteninden hahaha
emeginize sağlık beyler :D umut amele spec ;) olmussun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah tymu sende az değilsin hani ;)
Bu arabanın rengi bu fotoğraflarda gözüktüğü gibimidir ?
Timu eline saglık güzel iş çıkarmışsın.
Araç çok güzel ama kıçını yere bassanız daha güzel olacak.
teşekkürler :)
Muratcan bey bekliyoruz sizleride :D
Schumi güneş altında renk bu şekilde gölgede daha koyu görünüyor :)
mşllh. çok emek harcadınız karşılıgını en iyi şekilde alırsınız inş.
Maşaallah umut inşallah sorunsuz problemsin binersin. Ellerine sağlık tymu:)
maşallah yavrum az kaldıı yarın bıletı alıyurm ona gore :D rodajı elpadre bıtırır artık :)
vay arkadas :D renkleri keeess :) allah kaza bela göstermesin
hahaha cidden çok enteresan ama bu kadar renk değiştirmesi şaşırtıyor beni :D alakasız renkler oluyor bide kırmızı turuncu tamamda pembe garip :D