bizde dün gece miniklerden pitimizi aldıkyıkadık aşılarını yaptık ve yazlığa gönderdik
buda benim dostum daha 9 aylık ama biraz çabuk büyüdü son fotoda yaklaşık 3 ay önce çekildi şuan daha da büyük
![]()
Esime küçük tüy dokmeyen bir köpek almak istiyorum apartman hayatına uygun olmalı ne önerirsiniz ?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
bende kendimi bildiğimden beri evimizde hep hayvanlarımız olmuştur,es son bir golden retriever besliyordum ama site içinde nasıl olduysa çalındıbir yıldan fazla aramama rağmen bulamadık,şimdi ailecek tekrar bir köpek alalım diyoruz çünkü evde hiç hayvan kalmadı,
internette bilmediği köpek cinslerini araştırırken Bernese dağ köpeği diye bir cinse denk geldim.ailecek çok sevdik tipini huylarıda güzel,evimizde bahçeli olduğun için ailemize uygun bir üye olduğuna karar verdik şimdi iş güzel bir yavru bulmakta ve onu aileye katmakta
hatta çevrenizde bu cins köpeğe sahip kişiler varsa iletişime geçip bilgi almak isterim,ankarada maalsef şimdiye kadar hiç görmedim bu cinsi.
![]()
St. bernard istiyordum aslında ama biraz daha küçük bir şey bulabilir miyiz falan derken bu denk geldi,çokta kanımız ısındı,biraz daha bilgi edine bilirsem sahiplerinden kafamda netleşir her şey çocuklarla ve hayvanlarla iyi anlaşması benim için çok önemli,evimin etrafında bir çok park var ve oralarda hep iyi eğitimli köpekler var onların arasına götürdüğümde onlarla oynayıp enerjisini atmalı egzersizini yapmalı, kavgacı olursa yalnız kalabilir ve ben bunu hiç istemiyorum.
eski fotoları benim kızımın
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
köpek çalmak ne ya.. ne kadar şerefsz insanlar var arkadaş
Son golden cok tatlıymış yaa.Benimde vardı dişi goldenim özledim mayamı.
Geçmiş olsun.:/
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
dostum bu konuda işin baya zor cunku turkıyede o kopekten sayılı var ve fıyatları ucuk durumda suan bana sorarsan baska bı cıns bak derım ama kesın bunu alıcam dıosan ıyı bı parayı gözden cıkarmalısın
not : 3 sene önce bı kız arkadasıma aldık 3 bın dolar vermıstı o zaman sımdı kac para hıç bı fıkrım yok![]()
biraz araştırma yapıp bilgi edineyim şuan için çok istiyoruz ama zaten canlı bir şeyin para karşılığı alınıp satılması zoruma giderken birde dediğiniz rakamları ödemek hepten can sıkıcı olur benim için.kendim parayla köpek aldım ama kendi köpeklerimin yavrularını hep ücretsiz dağıttım sadece iyi bakılacaklarından emin olduğum zaman isteyen aileye teslim ettim.
Arkadaşınızın bu cinsle ilgi yorumları neler acaba paylaşabilir misiniz,şimdiye kadar kötü birşey okumadım,ancak sıcak iklimlere alışık değilmiş,Ankara yaz sıcağıda fena oluyor alıp hayvana işkence etmeyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)