çok byük geçmiş olsun allah çok daha iyilerini nasip etsin inşallah . maddi manevi herşey gönlünüzce olsun .gerçekten arabanızda fazlasıyla emek var ama vardır bi nasip kısmet ben eminimki daha ii olucak .
Printable View
çok byük geçmiş olsun allah çok daha iyilerini nasip etsin inşallah . maddi manevi herşey gönlünüzce olsun .gerçekten arabanızda fazlasıyla emek var ama vardır bi nasip kısmet ben eminimki daha ii olucak .
Peugeot Sport yağ pompasında fark varmı öğrenmek lazım Mustafa. Merak ve endişe ettim şimdi.
çok üzüldük hepimiz...hele utku kahroldu resmen...bir ara bize laf yetiştiriyordu ama kafa arabada belli neşesi kaçmıştı hepten.....oluyor keşke hiç olmasa...ama ben bir dahaki yarışı iple çekiyorum......müthiş bir iş başarmışsınız tebrikler.....hadi şansınız açık olsun.....
Gecmis olsun kardesim
Çok geçmiş olsun..Allah tekrar karşılaştırmasın inşallah bu tarz can sıkıcı olaylarla.
geçmiş olsun beyler.ALLAH daha sıkıntı yüzü göstermesin..
Geçmiş olsun Utku / Mustafa
geçmiş olsun umarım eskisinden daha iyi olarak döner geri
büyük geçmiş olsun draglarda ilgiyle izliyordum gayet güzel yürüyordu Allah daha iyilerini nasip etsin
çok büyük geçmiş olsun rc ye
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun , daha iyi bir şekilde toparlanır elbet..
en büyük sorun kaynağı bilinmeyen sorundur... sizin sorunun kaynağı biliniyor daha iyisini güzelini düzelterek yapacağınıza şüphe yok ...
geçmiş olsun öyle bi pompa çatlaması hiç görmedim acaba krankın ekseni mi kastı :confused: