çok iyii okan maşallahh:icon_tup:
çok iyii okan maşallahh:icon_tup:
masallah elınıze saglık
maşallah, araçta çekimlerde müthiş,elinize sağlık...
kazasız belasız :) ilham aldığın bir teg varmı :D
bu arada lastik ölçülerin ne öğrene bilirmiyim ve üstünde headers varmı ;)
eyvallah abi senin resimlere bakmıştım;)
benim arabalar bukelamun gibi mübarek durmadan şekil değişir vti den herkez bilir:D:D:D integrada da aynı çok farklı planlarım varr bu arabada görsel ve motor usa dan döşeme kumaşlarım gelince muhteşem birşey çıkacak içinde tamamen detay olacak:):) bu arada senin spor koltukları satıp bride alacaktın aldınmı abi siyah güzel durur;);)
:) biliyosun teg te ilk kırmızı yarış koltuğu koyan biri olarak ,ne zaman söyledim bride gececeğimi ve birde siyah yapacağımı bilmiyorum ama ben kırmızıdan memnunum :) şekil değiştirme diyince maşşallah benimde pek geri kaldığım söylenemez :D:D:D güzel uğraşlar bunlar yeniliklere devam ,benim şimdilik sounum şanzıman onuda koyarsam cok iyi olucak :):):)
bu koray nik temi senin,:confused: headers olmayınca basmak kolay ,sen vtec yaptın ama headers falan koymadın galiba bende 17 var ,15 koyucam ,ama sürtecek diye cok basamıyorum gerci ben uzun süre 15 lerle bırakmayacağım tekrar 17 leri takıcam ama 15 lerde fena durmamış biraz kücükte olsa gayet iyi gibi durmuş bir kac hafta birkac rolingten sonra değiştireceğim headers, sı sürtmek istemiyorum :)
maşallah maşallah süper.
Muhteşem kareler aracada çekenede maşallah..
foto çekenin ellerine sağlık araç ta harika
Teşekkür ederim yorumlarınız için
koray yeni detaylar için çalışmaya baladım hazır ol
Okan koltukları da satıyordun kanka.
Görsellikte de değişime gitme kararı aldın inşallah çok daha güzeli çıkar ortaya bu hali 10du çünkü:D
maşallah çok şık olmuş :)
Artcar da cem abi ile konustum kendi koltuklari uzerinde farkli bir doseme yapacaz deri olarak yan taraflar daha siskin sert olacak Renk olarakta e93 kirmizi dosemesi veya taba rengi
kardeşim lastik ebatını yazarmısın zahmet olmazsa :)
Kanka nasıl bi olay cıkıcak bilmiyorum ama deri işini sevmiyorum ben. FN2 koltuğu filan düşünürdüm senin yerinde olsam.
tekrar bi TEG aldığımda koltukları öncelikli FN2 Typer koltuğu olmak üzere EP3,EK9 koltukları kullanıcam. Orj honda ürününden kullanıcam. Listemi bile yaptım la ben typer/s2k direksiyon,kırmızı taban halısı,alcantra tavan-direkler, kırmızı alcantra kapı döşemeleri, arabanın rengide siyah :D
alican gece üstün açık mı kaldı :)
hergün gördüğüm bi araç , parsellerde turkcell ' in önünde :) maşallah.. dün akşamda mor motorla geçen bendim :) tanışmıyoruz ama sendin sanırım .. :)
başkan çok güzel olmuş
ellerinize saglık
çok güzel valla teg dünyasında tek maşallah.
mükemmel, sade ve şık :icon_tup:
iyi günlerde kullanman dileğiyle..
Insanda teg hayranlığı uyarıyor...