teşekkürler ulaş kullanabilirsin tabiki :):)
Çekimlerin hepsi harika yurtdışında çekilmiş fotoğraflarla aynı seviyede ;)
masallah allah nazardan saklasın cekımler super :)
Bazi isler oncelikle yurtdisinda yapiliyor diye bizde genelde onlara ozenmis gibi gozukuyoruz halbuki Benim Boyle bir takintim yok kendimce bir seyler yapmaya calisiyorum veya yapiyorum diyelim ;) oncelikle şu (yurt dışındaki gibi ) kavramından bi sıyrılalım eminki yapamayacağımız hiç birsey yok ;) bırakalım yurt dışındakiler ne yapıyorsa yapsınlar..
Yorumun için teşekkürler bu arada :)
çok iyii okan maşallahh:icon_tup:
masallah elınıze saglık
maşallah, araçta çekimlerde müthiş,elinize sağlık...
kazasız belasız :) ilham aldığın bir teg varmı :D
bu arada lastik ölçülerin ne öğrene bilirmiyim ve üstünde headers varmı ;)
eyvallah abi senin resimlere bakmıştım;)
benim arabalar bukelamun gibi mübarek durmadan şekil değişir vti den herkez bilir:D:D:D integrada da aynı çok farklı planlarım varr bu arabada görsel ve motor usa dan döşeme kumaşlarım gelince muhteşem birşey çıkacak içinde tamamen detay olacak:):) bu arada senin spor koltukları satıp bride alacaktın aldınmı abi siyah güzel durur;);)
:) biliyosun teg te ilk kırmızı yarış koltuğu koyan biri olarak ,ne zaman söyledim bride gececeğimi ve birde siyah yapacağımı bilmiyorum ama ben kırmızıdan memnunum :) şekil değiştirme diyince maşşallah benimde pek geri kaldığım söylenemez :D:D:D güzel uğraşlar bunlar yeniliklere devam ,benim şimdilik sounum şanzıman onuda koyarsam cok iyi olucak :):):)
bu koray nik temi senin,:confused: headers olmayınca basmak kolay ,sen vtec yaptın ama headers falan koymadın galiba bende 17 var ,15 koyucam ,ama sürtecek diye cok basamıyorum gerci ben uzun süre 15 lerle bırakmayacağım tekrar 17 leri takıcam ama 15 lerde fena durmamış biraz kücükte olsa gayet iyi gibi durmuş bir kac hafta birkac rolingten sonra değiştireceğim headers, sı sürtmek istemiyorum :)