http://i232.photobucket.com/albums/e...l-ga/A3/a3.jpg
http://i232.photobucket.com/albums/e...l-ga/A3/a2.jpg
http://i232.photobucket.com/albums/e...l-ga/A3/a1.jpg
coming soon...
Printable View
ne kdr coming soon abi :D
yürürkenki foto fena olmuş :)
10 numara gercekten ama keşke ızgarayı standart bırakıp audi logosunu siyaha boyasaydı.Tolga arabam geldiğinde cekmezsen allahıma kitabıma kaç benden :)
Tolgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anladın sen.
19' 9inc .
Fuji'ye elveda pozları:D
AMG paket standart değil bikerem dalga gecme :hahaha: hem büyüklerin sana yıldıza saygı duyman gerektiğini öğretmedimi evladım :D
tolgam fena oldu be çekimler tam bitsin daha fena olacak :)
üzerinde olan jantlar son demlerini yaşiyor zaten değişecek önce 20 vardı 19 a düştük şimdi 18*7,5 18*9 yeni jantları takılacak :)
18 e düşmeyin derim böle gayet güzel.
kanka çamurluklar fena açti kendini mecburuz 1 ay da bir lastik alıyoruz :) 18 alıp biraz daha basıcas zaten siparişleri var bitsin daha tatlı olacak :)
A3 e bayıldım bittim eridim .... özellikle son foto beni benden aldı :) offsetine kurban demek istiorum ... ayrıca bi sorum daha olacak biraz daha negatif kamber verebiliomuısunz ?
tolga yıne dokturmus valla :)