Bunun sahibinin e92 si vardı siyah dimi:) m3'ü de güzelmiş.
Printable View
Bunun sahibinin e92 si vardı siyah dimi:) m3'ü de güzelmiş.
Ooo nays :)
maşallah maşallah ama arka lastıklerı federal ıse nasıl yol tutuyo cok merak ettım:D ole .oktan bı lastık kı ustune tereyag surulu gıbı kayıyo araba garıp bı hıssı var kullanımdda amaan neyse:D huaha elıne saglık bıde plakayı kapatırken ton farkları var dıkkat pılıs(aceleye geldı bahanesı veyahut bılerek yaptım kabul etmıyorum,sanane dıyosan ok.bye)
istanbulda boyle sahıl kenarı arabaya guzel resım cekıcek yer nerde var denıze sıfır :)
bob döktürmüşün yine :)
Güzel fotograflar. Elinize saglık.
sahibinden.com'da gördüm direk sen geldin abi aklıma :)
e46 çok iyi çıkmış özellikle önden ..
E 46 .yı 10 numara çekmiş ..
maşallah ..
Elinize sağlık.W212 çok güzel çıkmış.
Cok guzelmiş :) bide temiz olsaymış :D
Bu yakada daha güzel yerler var.üsküdar sahilde gece güzel oluyor.kalamış civar iyi.benim arkadaşın babasının marinada teknesi vardı içeriye arabyla giriyorlardı.yazın bütün tekneler gündüz gezdiği için marina bomboş oluyordu.salı pazarı güzel mekan sayılır ama arka plan bomboş :DÇamlıca güzel ama tam güneş batarken bütün istanbul gözüküyor.anadolu yakasının başka yerleri var biraz uzak ve tenha ama görüntü güzel :)
Hafta sonu çok dolu olur.Hafta içi daha boştur diye düşünüyorum.True blue ya girebilsen güzel olur.Ama çok zor.True bluenun tam karşısında otopark var ordanda güzel manzara çıkar..
Konuyu hortlatayim tolga abi nerelerdesn yeni fotolar yok sende yoksn forumda
Ken Block evlatlık aldı onu artık yok aramızda :D
Ahahahaha low un yaptigi fotoyu gordumde sandalyeden dustum :D
mayısın 15inden beri hiç online olmamış hayırdır inşallah bi sıkıntısı yoktur :)
kendisi ruhsal bunalımda recep ivedik modunda :hehe: kalorifer borusundan komşulara mesaj yolluyor
tolga beyler sıteye gırıs yapmıslar sonunda:) kendısını buraya beklıyoruz ıyıce forumdan dustu :)
Adam aşık beyler :D
patron hoşgeldin diyek mi:D
maşallah gene döktün koleksiyonu...:)
ve aleykum selam özledik:D
Motorsportlar favori :) ellerine saglik
oo aleykum selam hoşgeldin :D 4. fena duruo
abi o son foto nedir öyle maşallah :)
Tolga gozum yollarda kaldi, sozun var bana unutma:)
abi M3'ten daha fazla kare bekliyorum :D
Back in the game :) hoşgeldin moruk :D
Hey maşallah...
Süperler kanka...
vayyy gözlerim bu nick i arıyordu uzun zamandır :D
nerelerdesin be mübarek:D
hoşgeldin layn :D ozlemişiz gozumuz doysun be :)
Adam King beyler :D
Adam king :D