Kapalı garaj olsaydı tadından yenmezdi ama uğraşmakta ayrı bi zevk :p
Kocaaaaman maşallah , ayrıkı tuning :D
Printable View
Kapalı garaj olsaydı tadından yenmezdi ama uğraşmakta ayrı bi zevk :p
Kocaaaaman maşallah , ayrıkı tuning :D
nasıl girsinki garaja tümsekleri nasıl geçiyo benim asıl merak ettiğim konu ama çok şık güzel değişik bi pleksidende THULE yazsa önnde gayet iyi durabilir
Flexible olmuş sanki moruk vizyonunuz geniş midir?
Badi güzel oldu güzel maşallah :)
semtimizin ikoncanı yaaa :D
biri kedi gözümü dedi :):) işte geldim burdayım :D emrecim maşallah allah kaza bela vermesin
amma gazlysun ıncırlıde :)bgrdm duymadn:D
normal standartların dışında bi modifiye anlayışınız var..başarılı olmuş ben begendim.maşallah
apaçi styla ailecek seviyoruz :D
Kocaman Maşallah Emre :)
GM den sonra gördüğün en aykırı araç gerçekden çok başarılı olmuş çekimlerde araçda allah kaza bela vermesin ;)
arka jantlar da daha sik kollu bir jantla degisse, offseti ve derinligi olanla. Super olur.
masallah seviyorum cesur modlamalari:)
[QUOTE=BEmre0075;2393835]Gm satılmasaydı güzel bi foto çekimi yapabilirdik aslında Gm de ciddi aykırıydı :)
ikiside çok aykırı araçlar gmyi ahmet abi satmasaydı gerçekden çok guzel bi fotoraf çekimi olurdu :) allah kaza bela vermesin çok cici olmuş vallahi nokta :)
İnternette izledigimiz yabancıların videolardaki german style araçlara benzemiş :)
maşallah :D jant lastiği götürmesinler :)
yabancı turist araçlarına benzemiş :D ama basıklık baya iyi ;)
hellaflush dediğimiz sticker aslında stickerın adı değil hellaflush bu tarzın adı tavanda bagaj basık araba degişik jantlar falan bende düşündüm yapmayı ama garaj olmadığı icin cesaret edemedik:)
araca maşallah üstteki bagajın ön kısmına plexiden THULE yazdımmı tadından yenmez artık:)
arkadaşım sapıkmısnız asfaltla akraba olmuşunuz yok artık :) ahahaha bune yav . helal olsunn cok guzel tarz german cılar çoğalıyo TR de
eline sağlık moruk :)
bilal p..n olmuş yine uşağum :D
maşallah kazasız belasız ....