Temiz çıkmış dışı, fotoda göründüğünden daha pisti :D
Temiz çıkmış dışı, fotoda göründüğünden daha pisti :D
Eline sağlık abi güzel kareler :)
maşallah güzel resimler
şafak top power la ofsetli omp takaslıyalım mı:D
Maşallah. Şafak'ın araba çok güzelmiş. Marşpiyelinde ne yazıyor?
maşallah araçlara şafak abi ayrıyetten cupra cok iyi tekrar maşallah...
güzel arabalar maşallah...
eyvallah saolasın
Şu eski model Ibiza'nın airbagli direlsiyonu neden sökülmüş ki?Yolcu airbagi var;sürücü airbagi yok.Tezat bir görüntü..
Emeğinize sağlık.Fotolar oldukça güzel.
Sağol ilke teşekkür ederim.
Özgürcüm valla olmaz :D
Sevdiklerimin can güvenliğine önem veririm yolcu tarafına momo toppower takmadım o yüzden, zaten manita koltuğunda oturan direksiyonu ne yapacak, o yolcu ? :D
Orj simidin, airbag i ile beraber bir fotoğrafını hemen ekliyorum, photoshopta yerine takarsan süper olacağına eminim.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/7481.jpg
Kolay gelsin.
ellinize sağlık cok güzel fotolar ..
ellerine sağlık can...süper shot lar
Cupra2'leri çok seviyorum ya hepsinin içinde o ayrı geldiyor bana :)
Orjinal airbagli direksiyonu bende sökmem hiç bir zaman açıkcası.
Aracın yürürü filan nasıl, şanzuman oranları filan başarılı mı? Var mı bi fikir edineceğimiz videosu filan, hep merak etmişimdir.
Bu araçların ülkemizde tutulmamasına ve olanların da çoğunun apaçilerin eline düşmesi sebebiyle temizi çok zor bulunuyor malesef :(
Kazasız belasız.
Adam sanki vitonun transporterin es7 civicin dreksiyonunu sokmus gti segmenti aarabaanin dreksiyonunu soktu =) cupranin gideri guzel oranlari yol tutusu frenaji cok basrili donanim olarakta sinifinin en dolu araabalarindaan cupra 2 az var cunki az ithal edildi o zamanlardaa bilinmiyor ragbet gormuyordu bu araba bayandan mavi 1 tane gormustuk abla cocuk koltuguyla kullaniliyordu...