değil.. koenigsegg enver çevik diye bir borsacının aracı
Printable View
carrera gt var türkiye'de. foto'da plakalığa bakarsanız gökşenler yazıyor zaten.
bu yollara bu arabalar yazık yahu
1,5 yıl önce bir forumda birisi bana kayseride carrera GT'nin olduğunu söylediğinde,çok şaşırmıştım,ama 7-8 ay sonra arkadaşlarımından biri önünde bir aracın yanlayıp gittiğini,markasının porsche olduğunu bildiğini ama modelini bilmediğini söyledi,tarif ettiği araç Carrera GTnin ta kendisiydi :)
gri renk bir GT,ve ben halen görebilmiş değilim :D
çalışıp dıdınıp alanlara sonuana kadar helal olsun haram hıle hurda ıle alanlara kafam gırsın :D
KRD nin anlamı nedir çözemedim ama ciddi anlamda iyi arabalarda mevcut bu lamboda bizim patronun bir arkdaasındaydı 2008 gibi gelmsti yakından görmüştüm süperdi :D
Onceki sayfada paylasilan fotograftaki Basaran'in . Bikac tane daha oldugu soylentisi var hatta trakya tarafinda bi garajda yatan siyahtan daha bahsediliyo .
Karadeniz Holding'in sahipleri .Gallardo - LP640 - Carrera kombinasyonlari vardi bi ara . LP640 2 kez el degistirdi Orkun beyden sonra su anda satilik VP plaka olan.
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler.
sıfırdan yükselip alın teri ile bukadar büyük servetlere sahip insan çok çok az ne diyim varsa helal yoldan bukadar yükselmek bizde yapalım aynını :)
599 un tavan kaplamamı :D
tirilyonluk makinalar
CArrera gt nin hala o muazzam sesini canlı duyamadım , öyle de ölmek istemiyorum :)
supersport geçen araçlarda supersport sayılır mı :P