Arabada kusur bulan olursa da çatır çatır yazar burada. Araba harika da diyecek laf kalmamış :)) elinize , emeğinize sağlık muhteşem hakkaten.
Printable View
Araç için negatif bir şey duymamak normal bencede çünkü söylenecek negatif bir şey bulmak açıkçası zor. Maşallah hatları çok güzel ve işçilik akıyor üzerinden. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
bu tarz s2000leri sevmem normalde ama calisma gercekten cok kaliteli ve basarili elinize saglik bende ilk gordugunde yurtdisi sananlardanim..
umuyorum junique desing studios turkiyenin stanceworksu olacak :)
Ya inanmıyorum yok böyle bişey Hay MaşALLAH YAAA !!!
:) ben arabayı yurt dısında yapılms sananlardanım... plaka falanda olmayınca :) ama okudukca arabanın tr de oldugunu gördüm :) maşallah zevkli insanların yaptıkları arabalar ciddi belli ediyor kendini. allah kaza bela vermesn. çok farklı bi s2000 daha kattınz tr sınırlarına
maşallah çok güzel
buyrun cenaze namazınaaa maşallah tek kelimeyle
maşallah harika bir araç çıkartmışşınız ortaya s2k aşığı olarak imrenmemek elde değil..nacizane fikrim keşke daha ofsetli bir jant kullansaydınız güzel aracınıza daha da bi güzellik katardı diye düşünüyorum.. kazasız belasız nazar değmesin
aracı daha önce rx-8 toplantı videosunda görmüştüm sanırım o yüzden yurtdışı araçlarından biri olarak görmedim ama gerçekten yurt dışındaki araçlardan farksız olmuş..spoiler düşünüyormusunuz ?
maşaallah diyorum
böyle araçların olduğunu bilmek ülkemizde çok güzel
renk,jantlar body çok güzel olmuş
Başarılı gerçekten, Ae86´yı bekleyenlerdenim. :)
maşallah rengi çok güzel farklı olmuş. ae86 yı cok mrk ettım.
sanırım ae86da bu
http://i51.tinypic.com/9atlpc.jpg
müthiş abi keşke fotoya bi bayrak koysaydın millet bakıcak elin gavuru neler yapıyor bizde hala tık yok diyecek arabanın bizden olduğunu bilmeyecek :D
maşallah nokta olmuş....
çok çok iyi olmuş nokta olmuş adeta allah kaza bela vermesin
stüdyonuz da bence en az bu kadar ilgi çekici. onun da detaylı fotoğraflarını görmek isteriz
masallah cok ıyı olmus ılk fotoları gorunce dırek avatarında sehır kısmına baktım acaba yurt dısında flan mı yasıyor dedım kendı kendıme :)Fotolar can alıcı arabanın kartvızıtı olmus resmen,kazasız belasız kullanmanız dılegımle