6.7 lt motor varmış yük falan taşımıyor :)
Printable View
neyse ki tr yok bunlardan yoksa bizimkiler çok yakıyo die bunada lpg takardı :)
ben bunu aynamda görsem, şarampole atarım kendimi :D
ist/floryada görmüştüm :) tam bi canavar kazasız belasız sahibine
türkiyedeki hangi şeride sığıyor
Benim kamyon hayalim :)) Gerçi ben F450 almayı düşünüyorum ama bulursam 650 den şaşmam.2 seneye kalmadan alıcam :D Tr de var dedikleride heralde budur. Harika bişey :D
bu ne yaw :D
bi dorsesi eksik arkasında
otobanda önüne geçmek istemez kimse bunu gelen araba degil kamyon degil canavar geliyor peki ön ızgaradan alevde atıyormu :D cok deli bişi yaaa adam türkiyede tek resmen :)
ışıkkent de yankı ticaret a.ş nin aracı yani genesis önündede yazdığı gibi daha öncede siyahı vardı oda dev bişeydi sanırım reklam amaçlı kullanılıyor
Ruhsatta kamyon olarak geçiyordur herhalde ? :)
Güzelbahçe girişinde, limanreiste görüyorum genellikle, ama dururke Allaha şükür:) 2-3 ton diye düşünmüştüm ama 6 ton aklımın ucundan bile geçmedi. bununla yapılacak en iyi şey, kurallara uymayan başta münibüsler, taksiler, emniyet şeridini işgal edenler ve bilimum öküzlere hattini bildirmek sanırım.
...............
redneck spec ):
Arkadasımın babasının arabası eskıdende sıyah GMC pick up ı vardı evet adam ıs arabası olarak kullanıyor. Eskı arabasının uzerındede stıcklerlar vardı sırketın adını tasıyan. Ilk gordugumde soylıcem guzel reklam yapmıssınız tebrık ederım forumda bıle konusuldu dıye. Su an amerıkadayım ınsanlar burda genelde bunlardan kullanıyorlar hemde ucuz. Bu arada Turkcem kaymıs kusura bakmayın.
seyir esnasında dikiz aynasında görüldüğünde hakikaten şaşkınlık uyandırır. maşallahı var aracın çok temiz bakımlı duruyor, kamyonvari birşey direk. .