tebrikler, büyük uğraş :)
allah kazasız belasız, ağız tadıyla binmek nasip etsin :)
Printable View
tebrikler, büyük uğraş :)
allah kazasız belasız, ağız tadıyla binmek nasip etsin :)
teşekkürler.
arac senelere meydan okumus guzel bi si idi guzel bi proje boyada guzel görunuyor kolay gelsin
aynen öyle sağolsun araçta bize birşeyler verdi yani kaporta konusunda sorunlarımız olmadı bu yüzden çok şanlıyız,ustalarımızda ellerinden gelen özeni gösterdi ve göstermeye devam ediyorlar,zaten porsche ferrari mercedes falan gibi arabaların boyandığı bir atolyede araba farkı gözetmeksizin çalışan kişilere iş yaptırıyoruz tuzlu ama güzel işçilik çıkartıyorlar hata kabul etmeyen bir anlayışları var,umarım toplandığında dahada güzel görünür inşallah,Allah c.c izin verirse önümüzdeki hafta sonuna kadar boyası bitecek ve toplanmaya başlanacak toplaması 3 ila 4 gün sürer diye tahmin ediyoruz Allahtan hayırlısı inşallah güzel olacak...
maşallah dedim hay maşallah dedim yinede diyorum ama rengi kırmızı görünce hayallerim suya düştü::)benimde böyle bi projem olucak ama renk senin deiştirdiğin renk ve mugen mf10 spoon kanat falan filan tekrar maşallah diyelim cok güzel başarılar
arac nerde toplanıyor
O oem parçaları tesisatı ve tüm parçaları gördükten sonra bir kez daha karar verdim Kenan abi sen rahatsızsın :D
Emeğinize sağlık gerçekten oem parçalarlaa topluyosunuz ama,
bu araç çok orjinaldi keşkede öyle kalsaydı hemde 92 model.Başka bir Si'a böyle bir proje daha anlamlı olurdu bence.Veya orjinal rengine boyatsaydınız daha iyi olurdu.
Maşallah sorunsuz biter inş
Ortaya güzel bir şey çıkacağı kesin gibi duruyor ;)
kolay gelsin.
Maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel olacağı şimdiden belli.
süper proje yaa yeniden yaratılıyo resmen. kazasız belasız kullanılsın inş.
kapı iç dırek plastıklerını oem nerden buldunuz sıfır varmıkı??
maşallah kenan canlıda gorduk allah nazardan saklasın
kapı iç direk plastikleri derken ?? içerinin döşeme kaplamasından bahsediyorsanız onlar sıfır değil sadece temizlendi o kadar araçta 3 aydır boya kaporta motorda yattığı için tozlanmasın temizlemeler boşa gitmesin diye streç filmle kaplandı ama tabi sıfırını isterseniz getirebilirsiniz Belçika'dan olmadı Amerika'dan Japonya'da aramayın yoktur :D
kırmızı renk benimle EG arasındaki aşkı simgeleyen bir renk :D ama fikrinize saygım var ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
İstanbulda toplanıyor sadece plakyı değişiklik olsun diye değiştirmedim iyikide değiştirmedim istanbul plakalılar daha fazla sigorta ödüyor izmirinki daha az hatırladığım kadarıyla 100 lira oynuyor
korkuyorum tuner öyle deme :D bende öyle düşünmeye başladım aceba doğrumu ben rahatsızmıyım :eek:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
evet dediğiniz gibi araç sorunsuz bir araçtı lakin arabada çok fazla malzeme vardı araç daha önceden boyanmış yetkili serviste ancak yetkili servisteki amcamlar arabaya gram çekiç vurmadan boyamışlar göçükleri macun doldurmuşlar aabanın heryeri malzeme dolmuş bizde kazıdık saca kadar indik kaportacı çekiçledi malzemeyi en az şekilde kullandık macunuyok denecek kadar az kullandık şuan arabanın hatları meydana çıktı çok şükür benim hayalimdi gerçek oldu dökük paslanmış bir Sİ la bu projeye harcanan para 2 sene sonra ziyan olurdu çünkü heryerinden kusmaya başlardı diye düşünüyorum ben.
teşekkürler.
ne kadar iyi niyetle söylediğini ve ne anlamda söylediğini çok iyi biliyorum,
gerçekten bende tik olmuş yaratmak kelimesi insanlar adına söylendiği zaman seyriyorum :D
kanka valla tartışmak için söylemiyorum kırdıysam özür dilerim biz yaratmıyoruz Allahın izniyle yapmaya çalışıyoruz,
Gerçi du bakalım bitmedi inşallah sıkıntısız biter çok teşekkür ederim düşüncelerin için.
abi yapmaya çalışıyoruz bişiler ama sıkılmaya başladım ne zaman çıkacak bu araba yaaaaa :( 10 gün daha var 10 gün :(
kenan abi yarın ist'a dönuyorum suan yurt dısındayım geldıgımde fotoraflarız kaldıgımız yerden
Rahatsizmiyim ben demissinde,bence degilsin.Ben rahatsizim sen benden cok cok ust seviyelerdesin senin hastaliginin adi yok :)
Kanka sabirsizlanma gec olsun guc olmasin az kaldi az ;)
dedıgım gıbı oldu sungerler ıse yaradı :)