kanka lütfen az bucuk arabacılık var hani sende de :D ahahaha
Printable View
Oyyy Maşallah ama yapılan EK gibi sizde yeni bir konu açın ve daha detaylı fotolar koyun:)
Çiçek olmuş.
Fotoğraflar nerde kaldı Sayın Kenan Öter :D
maşallah dostum çok güzel olmuş eline emeğine kesene sağlık, eg nin vazgeçilmezi jantlarla ön lip öncekinden kalma galiba :)
yakından daha bir güzel fotolarla hiçbir şekilde alakası yok,kocaman tükürdüm üstüne :) Allah nazarlardan belalardan korusun
çok teşekkürler,fotolar yakında geliyor...
yemin ederim ben bilmiyorum Emrah'a sorun o işlerle o ilgileniyor :D
teşekkürler evet jantlar ve lip öncekinden kalma
Alla alla bide gece görmene rağmen, tuhaf :beuj: :D :D :D harbiden lan sen nasıl beğendin dün akşam mado'da da açık açık söyledin bak bana bi oyun yok dimi bunun içinde ??? :hahaha:
allah kazasız belasız binmek nasip etsin iç ve kaput altı resimlerinide bekliyoruz
Detaylı resimler pek yakında sadece tadımlık attık bunları :)
Detaylı resimleri bekliyoruz kocaman maşallah çok çok güzel olmuş :)
Maşallah.
Daha SPOON spoiler takılmamış, arka paçalık takılmamış, iç taraf bitirilmemiş ama NOKTA olmuş :)
Fotograflarda aracin rengi koyu duruyor,reelde daha acik ;)
Kenan sen kasindin :) dun olmus dedim evet olmus ama hasta ruhlu adamlariz illa eksik gedik buluruz.Gozumdeki eksikleri,madde madde yaziyorum asagiya
1.spoon ayna (ne kadar gostermiyor desende bence sart)
2.spoon ruzgarlik
3.pacaliklar
4.en cok buna karsisin biliorum ama jantlarin kendini gostermesi icin sart 45 yanak lastik
5.seninde benimde olmazsa olmazimiz top power :)
6.nasil olsa 2.araba o yuzden biraz daha dusmesi lazim
Simdilik maddelerim bu kadar ama mal olmus kanka
paçalıklar neden uymadı eg için olanlardan almıştınız diye hatırlıyorum :S
Kenan maşallah kardeşim 10 oldu 10
maşallah çok güzel olmuş...
http://i.imgur.com/IDPUPl.jpg
maşallah
çok çok iyi Allah kaza bela vermesin :)
çok teşekkürler arkadaşlar daha çok daha iyi fotolarla otomobilleriniz bölümünde ziyaretçilere açık olacağız
Kenan abi Maşallah ... NZ'yi bize sattığında giderken o bakışından belliydi dayanamayıp si alıcağın :D oda çok güzel arabaydı çok keyif aldık kullandığımız sürece ama bu ondanda güzel oluyo ve takıcağın parçalar varmış Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız nokta olmuş
masallah cok ıyı olmus,kazasız belasız keyıfle bının, soner kafayı yemıstır kesın :D
emeğinin karşılığını almışsın çok güzel olmuş maşallah
hic beğenmedim olmamış.. ama bi tur atarsam beğenebilirim :D
Yoksa arabada hata çok photoshopla örtmeye çalışıyosunuz o yüzdenmi fotolar gecikti diyim de bu akşam fotoları görelim:hehe:
maşallah kenan abi sonunda hayaline kavuştun ip gibi si ;)
olm size ne olmuş lan böyle tatlı alırsan affederim çaylar senden olursa gece aramam araba ii olmamış bi tür verirsen ii olmuş derim falan sizi bulacağım olm sizi bulacağım :D
yok lan aslında arabayı boyatmadık aldığımız gibi duruyo milleti kandırıoz araba yaptık die resimlerin hiçbiri benim arabanın değil shoplan plakayı kırmızı bi arabaya yerleştirdik emrahta ona uğraşıyo şimdi emraaah hadi be olm sen yapana kadar adamlar anladı :D
eyw kardeşim çok sağol cümlemizinkine maşallah :)
maşallah mukemmel bı kasa,ok gibi olacak belli..
abi ne zman yanına gelim ist.dayım =)) :D :D
maşallah on numara toplamışsınız..
bir arabadan hoşlanmak var bir de bir arabayı gerçekten sevmek var..
sizin fazlası ile sevdiğiniz belli :)
Maşaallah harika:) Bol bol fotoğraflar bekliyoruz göremedik bile arabayı doğru dürüst:D
masallah cok güzel olmus :)