orada olabilir aslında otobanada yakın reyizz :icon_tup:
Printable View
vay guzel olmus, eline saglik hacım fotolar icin:).
kimmişki deneme için konu açıp gelmiyen?mustafamı?
çünkü ankaradan bi o konu acmıstı benim hatırladıgım
bende geldimde resim felan yok çok duramadan istanbul yolcusu olduk =)
banada haber vermeniz için atar gider mi yapmam lazım abiler amcalar ne zaman nerde nasıl buluşulcağını söyleseniz sevincem mutlu olcam yüzüm gülcek :D :D
benim 307ye rakip varsa geliyim..
sıkıntılı makina biraz ama ;)
bakın liseli ergen triplerine girer klavye delikanlılığı yaparım :D 307 falan farketmez abi :D :P sen gel yeter abi tabi buluşabilirsek :)
typer la nasıl gider bilemem de rude boy czt varmış ona fena gider ;)
Ankara'da yeniyiz daha tanıdığımız yok hiç senin gibi, buluşmaları buradan takip ediyoruz ne yapalım :D
abi sorma yarama bastın öğrenciyim 3.5 yıl oldu 3.5 attım işin kötüsü antalya BEBESİ olarak yazı ankarada geçirmek ve yaz dolayısıyla tanıdık insan sayısında mikemmel azalma gibi nedenlerden bunalımdayım tüylerimi yolcam yakında :D
yani,sonucta zaten bulusma olacakmıs ki önceden polo gelmeyecek dememe rağmen bulusma gerceklesmiş.böyle ufak şeyler için iğneleme yapmaya tabikide gerek yok,bu durumun bu kadar büyümesi hayra alamet değil,konu actım,devamında yok dedim 1 gün öncesinden,hala neyin konusması geçiyor anlamadım.senin demek istediğini gayet iyi anlıyorum orada kimse bizim için ekstra bişey yapmadı.isteyen istediği gibi gelir giderdi,polo için gelen adam polonun gelmiceğini 1 gun onceden bildiği için ona göre davranırdı.polocu zaten dedi stock roccoyla denemem,revo filan olsun.adam oradaki kimseyle kanka değilki muhabbetine gelsin.kendine göre araba olursa denerim diyo bundan basit ne var?
es-es meeting,erayla arifi bekliyorum gecen kıs gıtmısler zaten :D,biz zaten kütahya-esk yapıcaz,ortak tarih yapalım,hasan polatkanın güzel virajları bizi bekler özledim memleketi,donas,veya bu sefer sampiyon kokorec yaparız.oradan lemanda otururuz
benim araç çıkarsa hafta sonuna bakımdan benim makine ile gelirim yoksa görkem sana dediğim araçla gelmeye çalışırım bakalım onun rodaj da bir bitseydi Allah'ın izniyle.
arkadaşlar ankaraya yeni taşındım kimseyi tanımam etmem ortamı sokmanızı istiyorum beni :hehe: bugün var mı organizasyon kanalizasyon enfermasyon
type r var dedıler geldık :D