ayıppp diyorum :D 1.6 hacimli araba ile 5bin küsür hacim var olur mu :D vtec la altı üstü m3le denemem için doldurmam lazım daha :D şimdiden m3 e kaldırcak kadar hatsiz değilim çok şükür yerimi bilirim:D
Printable View
ayıppp diyorum :D 1.6 hacimli araba ile 5bin küsür hacim var olur mu :D vtec la altı üstü m3le denemem için doldurmam lazım daha :D şimdiden m3 e kaldırcak kadar hatsiz değilim çok şükür yerimi bilirim:D
güzel geceydi baya eğlendik özellikle E46 m3ü görünce :D
Güzel denemeler oldu her ne kadar üstten ve 2 kişi bastırsada m3çü cztyi sevip okşadım eksikleri olmasına rağmen iyi gitti ufaklık :)
Bu arada birisi kukalardan birini kamyonun ilerisine götürmüş sağımızdada araba oluncada kaçamayıp parçaladık heralde :D
son gelen tayfanın g*tü çok kalkıktı ama iyi bozuldular :D
dün geldik roverla ama rodajdayız diye pek asılmadık deneme de yapmadık :) ama motorlar güzel gazlıodu. mert geçmiş olsun :=) ulen bizim köye ordan mı gidiliyor:) neyse birdahaki mangala gittiğimizde yolu izle öğrenirsin ehueh
çok keyifli bi geceydi uzun zamandır yapılan en kalabalık ve en değişik her türden aracın bulunduğu güzel bir buluşma oldu,,,motorcu arkadaşlarla pişti olmamız biraz karışıklığa sebep olsada onlarda ayrı bi keyif kattılar ,,,gecenin tek kötü yanı geç kalıp son anda ceza yiyen emre ve mert kardeşimiz zor anları oldu,,,onlarada burdan tekrar geçmiş olsun ;)
gecenin videoları için burdan devam edebiliriz arkadaşlar ......
http://www.techturkey.com/forum/vide...oll-night.html
pazartesi dicektim bende :D 2 gun kalır ordan kemere gıderdık ordan adana öf mis :D rollıng turnesi:D
bende biliyorum ordan gidilmediğini...polislere ilk yalanımız kaybolduk abi olunca kaybolan adam gibi davrandım...tabi bizim uyanık arkadaş bu durumu ayıkamadı ve yalanı belli etti...sonrada mert temelli diyince polis anladı diye yazdı buraya...
o da kendi dünyasında yaşıyor napalım;)
arkadaşlar konuyu okuyamadım da Lupo'nun sahibi üye mi foruma :)
@Görkem; Ankaraya döndüm duyurulur (:
bütün araçlara maşallah