Maşallah guzel buluşma
olmus...
Buluşmanın Tech Turkey ile bir ilgisi varmı
Tech Uyelerımı geldı
benım haberım yoktu..
maşallah araçlara ..
güzel buluşma olmuş![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
honda buluşması diye haber geldi ama baya bi vw vardı.
ilk defa gittim tanımadıgımız kişilerle tanıştık.. güzel geçti sohbet muhabbet saat gece 12'ye kadar filan ordaydık..
bundan sonraki buluşmalarada gelmeyi düşünüyorum..
ramazan ayında iftar buluşmasıda düzenlenirse onada katılırız.
güzel akşamdı. biraz geç geldik ama en sonda biz ayrıldık. 12 ye kadar forumdaydık işin ilginci kimsede gelip bir şey demedi![]()
inşallah aksilik olmazsa önümüzdeki haftada oralardayız.
maşallah. ankara buluşmaları genelde lokantalarda son buluyor gene öle olmuştur umarım![]()
utku selamoğlu
güzel buluşmaydı. yeni kişilerle tanıştık zaman buldukça gelmeye çalışcam. birkaç fotoğraf da bende var en kısa zamanda atacağım.
Gelen herkesin ayağına sağlık. Uzun sürenin ardından baya kalabalık bi buluşma gerçekleştirdik, pek fazla duramasakta ortam gayet sıcaktı
Aynı şekilde devam eder umarım..
Rot's13
Wjk Garage
çok güzel buluşmaydı herkesın ayagına saglık![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Buluşmadan haberin yok muydu?![]()
![]()
İlahi mertcan sen de yani
senelerdir her cuma aynı yerde toplandığımızı bilmiyordun?
Kaldı ki sen de katılıyorsun arada sırada, üstelik senin haberin yokken İş Yerinden ŞEREF USTA da geldi yine dün akşam
TECHTURKEY ile alakası yok buluşmaların, kendimiz toplanıp, resimleri wideoları techturkey de ilgili başlıkta paylaşıyoruz gördüğün gibi..
her cuma aynı saatte aynı yerdeyiz, seni de bekleriz, yeri saati yazmıyorum, etrafına bak dükkanda,sen hariç herkes biliyor zaten
Geçmiş olsun bu arada arabanın işleri bitti mi?
3 yılı aşkın zamandır aynı gün aynı saatte aynı yerde oldığumuz için, güwenlik personeli ile de tanıştık,muhabbet ettik, artık bize bir şey demiyorlar, hatta gece 11de roll'e çıkınca kapalı olan kapıdan girmemize bile ses çıkarmıyorlar.
Sebebi de bu 3 yıl boyunca en ufak bir tatsızlık bile çıkmamasıdır. Otopark alanında ne abartılı bağırış çağırış, ne de otopark sınırları içerisinde araba ile Forum AVM müşterilerini rahatsız etmememizden dolayıdır...
herkez gıttı bız eser.abım koray serdar erkut abı ve bıkac arkadas daha ordaydık saat 12:30 du forum dan cıkıs yaptımızda![]()
Ben TechTurkey adında yapıldını sandıgım ıcın haberım yoktu dedım
ama bulusma
Honda06.net 'e Hoşgeldiniz
adında yapılmıs
konusu sıtede mevcutmus zaten sımdı gordum
Tech ıle ılgısı yokmus
arabamın ısı bıttı sorun sıkıntı yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)