bugun yeni aracımızı deneme fırsatımız oldu işte resimler
![]()
Çok zevkli olduğunu düşünüyorum.. Ben çocukken babam götürürdü.. Kocaeli'nde oluyordu.. İzlerken bile heyecanlanıyordum.. Bi gün muhakkak yapacağım..![]()
her arabanın ayrı guzellıgı var buda bambaşka bır tat bır kaç kez ızleme fırsatı buldum sanayıde sevdıgım bır abım var onunda tutkusu bu bambaşka bır duygu...
Haklıdan Yana Değil De, Güçlüden Yana Olanlar;
" Korkak Ve Kaypak Olurlar "
Güç Merkezi Değiştikçe Döner Sonunda ;
" Fırıldak Ve Yavşak Olurlar "...
Eskiden beri hastalığım. Off offf Amarok almadıkta gittik polo gtı aldık yoksa kendimi dağlara taşlara vuracaktım.Ne zevk be...
Vw Cc & Mk 5 Gti
ladanın sucu ne![]()
eğlenceyi tadında bırakmazsan off road bi süre sonra cile olabilir diye düşünüyorm bukadar çamur içinde
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok ayrı bi zevk bu offroad ya maşallah iyi eğlenmişinizdir![]()
Herşey başladıgı yerde biter...Ebe tokatı nereye atıyosa,imam pamuğu oraya tıkar
işte o zevki çamurlanmakta gizli![]()
Herşey başladıgı yerde biter...Ebe tokatı nereye atıyosa,imam pamuğu oraya tıkar
o çamurlu halde şehir içinde gezmekde ayrı bir zevk benceher şekilde mükemmel bir spor
![]()
![]()
ya olum siz ne işssiiniz yaa
bizim playboy selçuk daga taşa çıkmışköksal neyin gururunu yaşıyon len sen kubarmıssın bi hayli
masallahh masalllah allah agız tadınızı bozmasın benımde sevdıgım bı ortam orası walla. bıdahakıne aalo deyınde bende gelem![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)